חבר'ה,מה אתם אומרים על הפרק של אתמול? וואו,אחד הפרקים היותר טובים שראיתי.
D diablo7 New member 14/12/07 #1 חבר'ה,מה אתם אומרים על הפרק של אתמול? וואו,אחד הפרקים היותר טובים שראיתי.
4 4hilla4 New member 14/12/07 #2 הפרק על ריד??.. הוא יפה.. ריד נורא חכם איך הוא אמר להוצ' איזה פסוק ואיזה פרק.. חכם הוא כן... יפה הוא לא
הפרק על ריד??.. הוא יפה.. ריד נורא חכם איך הוא אמר להוצ' איזה פסוק ואיזה פרק.. חכם הוא כן... יפה הוא לא
י ירוק18 New member 14/12/07 #3 כן,אבל היה מרגש לראות אותם כשהם נפגשו רואים כמה שהעבודה הזאת משפיעה על מי שעובד בה
ש שנינושהמותק New member 14/12/07 #9 אין בעד מהה...../images/Emo140.gif תגידי, את יודתע כמה עונות יש לסדרה???
A adida33 New member 14/12/07 #4 פרק מדהים!../images/Emo99.gif בין הפרקים האהובים עליי ריד כ"כ יפה שם!! וגם ג'יי ג'יי! ומורגן עיצבן אותי בטירוף כשהוא אמר לג'יי ג'יי "האמת היא שאחד מכם כאן ואחד מכם לא, את השאר תביני לבד" מה הוא חש?! וזה מרגש המוזיקה בסוף וכשהוא לוקח את הסמים=[ טוב בייXD
פרק מדהים!../images/Emo99.gif בין הפרקים האהובים עליי ריד כ"כ יפה שם!! וגם ג'יי ג'יי! ומורגן עיצבן אותי בטירוף כשהוא אמר לג'יי ג'יי "האמת היא שאחד מכם כאן ואחד מכם לא, את השאר תביני לבד" מה הוא חש?! וזה מרגש המוזיקה בסוף וכשהוא לוקח את הסמים=[ טוב בייXD
D diablo7 New member 15/12/07 #11 בקשר לג'יי ג'יי את צודקת כל כך !! וואי איך מישהי יכולה להיות כל כך יפה?!?!?!?!?
N N0 far New member 16/12/07 #12 ראיתי אותו כבר.. והייתי חייבת לראות אותו שוב אבל לא יכולתי... אחד הפרקים הכי חזקים.. אני בכיתי בו ממש כמו ילדה בת 6 [כרגיל... ] וניסיתי שוב לראות אבל בגלל שאני לא יכולה לראות תוכנית פעמיים וידעתי מה הולך לקרות לא ראיתי שוב.. אבל עדיין.. אחד הפרקים החזקים ביותררר
ראיתי אותו כבר.. והייתי חייבת לראות אותו שוב אבל לא יכולתי... אחד הפרקים הכי חזקים.. אני בכיתי בו ממש כמו ילדה בת 6 [כרגיל... ] וניסיתי שוב לראות אבל בגלל שאני לא יכולה לראות תוכנית פעמיים וידעתי מה הולך לקרות לא ראיתי שוב.. אבל עדיין.. אחד הפרקים החזקים ביותררר