חבר'ה, מה דעתכם על

Far Seer

New member
חבר'ה, מה דעתכם על

הנגן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7873912&type=2&product=1&= הוא מאתר olsale... כתבתי במנוע חיפוש MP3 ומתוך עשרות הנגנים שהיו שם זה ניראה הכי קורץ.......... מה דעתכם עליו? שווה להשקיע 600 עליו או לא? ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו זה יהיה מעולה.. אני פשוט לא מבין בזה ואני מבקש את עזרת המומחים:) אז מה אתם אומרים?

homart

New member
לא כדאי....

למרות שזה נגן מדבקה החברה שלו ממש לא מוכרת., תנסה משו יותר מוכר אם איזשהוא גב .... אולי תנסה להעלות קצת תתקציב

Far Seer

New member
>>>

אם כך תגיד יש לך נגן שאתה ממליץ לי עליו? עזוב תכסף, כסף אחר כך, קודם כל איכות!!! אחר כך מחיר... משהו אם איכות צליל מקסימלית, מכיר במקרה?

homart

New member
כן...iriver ifp190

האיכות שלו מ-צ-ו-י-נ-ת אני שמעתי את זה וזה ממש טוב אם אתה צריך קצ תיותר זיכרון אז יש לך את ה iriver n10 אם אתה רוצה קצת יותר זול אז יש לך את הIAUDIO G3 או את הIAUDIO U2

Far Seer

New member
>>>

וואלה אחי תודה, שמע אני אמרתי לך, יעלה כמה שיעלה, לא אכפת לי המחיר!!! העיקר שתיהיה איכות הי טובה שיש!!!! אני שונא שירים באיכות נמוכה.. ואתה יכול לסדר לי לינק בבקשה של זה מאיזה אתר מכירות שאני יקנה משם בבקשה?

Far Seer

New member
>>> כנס לפה

אחי קראתי את הביקורות על iriver ifp190 ואמרו שיש לזה איכות צליל משהו חלום!!! אז בדר"כ נגני MP3 יש להם איכות טיפה ירודה מאיכות של שיר שניצרבה ע"P דקות... זה הנגן הזה נותן איכות יותר טובה אתה אומר? וכמה עלה לך הדבר הזה?

homart

New member
תראה.....

האיכות שלו באמת ממש מצוינת, אין לי אותו אבל שמעתי בו והוא ממש טוב........, לי יש את הH320 בחו"ל הוא 80 דולר ובארץ., עדיף שלא תדע... אבל הבעייהב שלו שיש לו גג 256 זיכרון.... אתה יכול לנסות את הN10 לו יש קצת יותר זיכרון...... בכללי אני ממליץ מאוד על אייריבר..... יש להם דגמים עד ג'יגה זיכרון (דמדובר בזכרון פלאש) זה האתר של היבואן הרישמי בארץ אבל עדיף שתקנה מחניות אחרות כי שם זה יקר www.iriver.arcadia.co.il

Far Seer

New member
>>>

יקרנים אלה שם, אבל איאפשר להוסיף לו זיכרון או משהו כזה?

homart

New member
לא....

זה החיסרון היחיד שלו, אבל תיסתכל, יש שם עוד נגני פלאש......, וכולם טובים, רק תיסתכ לשם, תקנה מאתר אחר, הם יקרים שם

weird dust

New member
למה כן לקנות מיבואן

יבואנים נותנים אחריות רישמית ויש להם קשר ישיר עם החברה בניגוד ליבואנים לא רשמיים. חוץ מזה יבואנים לא רשמיים מיבאים מאמריקה ומכאן המחיר הזול. הנגן לא שווה הרבה. אני ממליץ מאוד על ה-IAUDIO שהוא בעל איכות שמע מצויינת ובעל חברה בעלת שם של נגנים לאודיופילים (אז זה בעיקר בנגנים הגדולים שלהם).

יבואן לא רשמי זה כל-כך נורא?

הרשתות הגדולות והרשמיות, כמו "באג", מרשות לעצמן לנקוב מחירים בשמיים. זה מגיע להבדלים של מאות שקלים במחיר. אז אם החנות ה"לא-רשמית" מבטיחה לספק אחריות משל עצמה ולהחליף את הנגן בכל תקלה - זה לא שווה את זה? אמנם ליבואן הרשמי יש יותר "גב" להבטחות שלו, אבל המוצר הוא אותו מוצר, לא סוג ב' או מזוייף, והחנות היא חנות רצינית, לא איזה מישהו שחזר מאמריקה עם כמה אייפודים בתיק... אתה באמת מאמין שזה שווה את ה-400 ש"ח הנוספים?

weird dust

New member
לבאג יש פשוט מחיר של יבואן

היבואן נותן מחיר ובאג מוכרת אותו ככה. תילך לארקדיה תילך ליבואן אחר ותיראה שזה בדיוק המחיר אותו הם נוקבים או בהוזלה קלה של באג כדי להיראות אטרקטיביים יותר. אני יודע למשל על אנשים שקנו מכשיר והמכשיר נהרס באופן חוזר והאחריות דפוקה ולא שווה. החברה קנתה את המכשיר באמריקה או אם זה איפוד אז זה מיובא של HP וכל מיני דברים כאלו שמוזילים את המחיר אבל מצד שני בעיתיים לצרכן. במקרה של IRIVER ההבדל הוא ביותר מאחריות אם הנגן מיובא מארה"ב ולא מאירופה כמו היבואן הרשמי שם יקר יותר הוא פחות טוב ולא עולה בהפרש כזה גדול. יש צורך לבדוק את זה.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

מה ההבדל במקרה של iriver? הרי החברה הזו היא בכלל קוריאנית, לא? אז מה זה משנה אם היבואן קנה אותו בארה"ב או באירופה? גם ככה הקושחה מעדכנת את המוצר לרמה אחידה, לא? אני באמת רוצה לדעת, כי אני עומדת לקנות נגן מחברה "לא רשמית" (שכן מציעה אחריות).

weird dust

New member
יש הבדל בין גירסה אמריקאית לאירופאי

יש הבדל בין גירסה אירופאית לאמריקאת. הגירסה האמריקאית נחותה מהגירסה האירופאית ולפעמים זה משמעותי. במקרה של הIFT שכתבו כאן או ה-H10 הם אינם משמשים כדיסק קשיח באמריקה ואילו באירופה כן. ויש עוד הבדלים קטנים ופחות חשובים. אני בעיקרון ממליץ לקנות את האירופאית אלא אם כן הנגן באמת מיועד רק לשמיעת מוזיקה ואינו ישמש להעברת נתונים וכ'ו. הקושחה אינה מסדרת דברים כגון אלו.

יאיר B

New member
כמה מילים על יבוא מקביל

1. החנות נותנת אחריות משלה? ואם החנות נסגרת מחר? קנית מוצר באלפי שקלים, למי אתה פונה? היבואן הרשמי יתנער ממך כי לא קנית דרכו והוא לא אחראי למוצר. יוצא שתצטרך לשלם על התיקון. חנויות מחשבים ואלקטרוניקה נסגרות בכמויות בישראל בזמן האחרון. 2. לפעמים בישראל (ואני מדגיש שזה *לא* בכל היבוא המקביל - זה חשוב מאוד) יש יבוא של מוצרי Refrebished - מוצרים שנמכרו בחו"ל, נתגלתה בהם תקלה, הוחזרו לחנות / יצרן, תוקנו ונמכרים בחזרה. בארה"ב למשל, יש חובה לסמן את המורצים הללו באופן ברור ויש רשתות שמתמחות במכירת מורצים כאלו. בארץ לרוב אין סימון ולא ניתן לדעת שקנית מוצר כזה (החנות לא תתנדב לספר לך). אצל היבואן הרשמי לא ניתן למצוא מוצרים כאלו (ואם יש - אז הוא מידע את הלקוח: נמכרים בחנויות עודפים שונות או חנויות מפעל תחת הכותרת סוג ב'). 3. יכול גם להיות שמוצרים מיובאים ממדינות אחרות (Iriver מארה"ב למשל שהוא פחות טוב מהגירסא האירופאית). וכך מוזילים את המחירים. ויש עוד שיטות של חנויות למכור דברים במחירים מזולים. במוצרים קטנים וזולים - שה לא חשוב במיוחד. במוצרים יקרים - יכולה להיות לזה משמשעות גדולה.

למעלה