חברה מה זה השעמום הזה?

חברה מה זה השעמום הזה?

כבר שבוע שלא מתחדש בפורם הזה כלום, מה יהיה אתכם? מיכלי, זכור לי שדיברנו פעם על להכין עצומה שתגרום לתחנות הרדיו להשמיע את סי יותר ברדיו, אז מה קורה עם זה? מישהו היה בהופעה של סי ביום חמישי? למה אף אחד לא מספר לי איך היה? מה אתם אומרים על הכתבה שהתפרסמה בשבוע שעבר על סי? אתם קולטים שהאישה המדהימה הזו מנהלת את עצמה ל-ב-ד, לאף אחד כאן אין כלום להגיד על זה? בכלל אם הייתם באיזו הופעה אז תספרו. טיפ טיפ

הי טיפ-טיפ,

סי יכולה בהחלט להוות מודל לנשים עצמאיות שגם מנהלות קריירה וגם בית ומשפחה. אם ראית את ההופעה בתמונע, בטח שמת לב איך סי הפכה מטום בוי לאישה, גם בצורת ההגשה של המופע וגם בטקסטים של השירים החדשים. לפני בערך 12, 13 שנים, כשסי הופיעה בצוותא פעמיים בערב אחד, ואנחנו, חבורה של מוטרפי סי, היינו מגיעים במיוחד מהצפון (ומה, נגיע בשביל הופעה אחת? מה פתאום...), הבנו שבשבילנו הופעה של סי זה פולחן. זו צורת לבוש מסויימת (גופיה שחורה, ג´ינס, בנדנה, כובע ומלא סיכות). התאהבנו בג´קט האפור שהיא הופיעה איתו ובתספורת קוצים המוזרה משהו. היא סימלה בעינינו משהו אחר, לא מוכר, אוויר חדש. וכך התמדנו. שנים על שנים. וראינו אותה משתנה משנה לשנה, ובהופעה האחרונה זו היתה סי אחרת. וזה הכיף - היא מתחדשת, צומחת. בגלל זה אפשר, שוב ושוב, להנות מההופעות שלה. כל פעם משהו חדש, רענן.

actress

New member
אני מצטערת שאני לא פה,אני בחזרות ו.

.. גם בעבודה, אבל אל דאגה אני אקיים מה שהבטחתי ונזרום אם זה אני לא הייתי בהופעה כי הייתי בחזרות ובאסה כי ביום ההופעה של סי בראשון יש לי את ההופעה, ההודעה האחרונה פה נכתבה רגע לפני היציאה לעבודה עכשיו חזרתי והופ אני עפה לחזרות ואח"כ לישון, לא לגרוד לא נטשתי, פשוט סוף סוף התחלתי לעבוד ואני רואה מה זה

ט י נ ה

New member
זה הכל בגללי ....../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

הי כולם .......... כל כך מתגעגעת לדעתי השיעמום זה הכל בגלל שלא הייתי כאן כמה ימים ואתם פשוט מרגישים את זה. הייתי בתורכיה בהופעה היה מדהים אעביר תמונה בהמשך .........בית ציוני אמריקה היה לא קל ולא הגיע אף אחד מהפורום אבל היה מרגש. בקרוב כתבה בעיקבות אוסף שיצא באן אם סי נערות הרוק גיבור גדול שיר מס 2 זה מכובד לדעתי......... ראשלצ 29 ליוני חיבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עזרה.......... מידית התחילו לקנות כרטיסים צלצלו אלינו למשרד וקבלו כרטיסי ידיד וצופרים אני בונה עליכם 6052226 ואני מבקשת מגברת מיכל השחקנית שלנו להתחיל להתעורר שלכם סי

אני לא מסכימה איתך

אני לא חושבת שאת צריכה להיות אחראית כך שיהיה מעניין פה, אני חושבת שהנוכחות שלך כאן היא בונוס לכולנו, רק כואב לי שאנשים לא יודעים להעריך אותה מספיק. זה נורא יפה להכנס לפורום של סי, להגיד עד כמה אוהבים אותה, אבל השאלה היא מה עושים עם זה, המטרה שלנו כאן היא לנסות לקדם אותך, להזכיר לכולם מי היית, ולהראות לכולם מה את עכשיו. חוץ מזה, הדבר הקטן שכולנו יכולים לעשות הוא לא לתת לפורום הזה לנוח, ולגרום לכמה שיותר אנשים להגיע לכאן, אבל אנשים לא יגיעו לכאן אם לא יהיה כאן מעניין. אז קדימה להתעורר.

צודקת טיפ טיפ

כולם כאן אוהבים את סי. זה ברור. לא רק שמטרתנו לקדם את סי, אלא שבינינו לבין עצמנו יש לנו ערך מוסף - השירים של סי נוגעים בהמון נושאים חברתיים שיכולים להוות כר לדיון כאן, להבעת דיעות. מכיוון שאנשים אוהבים להשמיע דעתם, אני חושבת שאם ננקוט בדרך זו - אנישם יגיעו. גם אלה שלא מכירים את סי ויוכלו, דרכנו להתוודע לשירים שלה באמצעות המסרים שלה. לדוגמא: זכרונות על הפינה שהוא שיר על אלימות נגד נשים, יורים ובוכים שרלוונטי היום כמו שהיה לפני שנים, צמח בר שנוגע בבדידות האנושית ו...לא חסר. מה את אומרת?

actress

New member
כן בואו נעלה זכרונות וכתבות......

מימים ימימה אני גם מספרת לכולם על הפורום אני לא מתייאשת שולחת מיילים מסרים לאי סי קיו ולכל מיני מקומות. אני גם עשיתי פה סדר בחדר וראיתי את הכתבות משנים עברו על סי הממי! ואני אסרוק בהזדמנות מבטיחה.

סי באמת התגעגתי

הייתי עמוס בלאגן גם לימודים, גם עבודה וגם הוד מעלתה המוסיקה לא הצלחתי להשיג דיסקים שלך וגם לא היו לנו הרבה חזרות כך שלא הצלחתי להושיב שירים נהיה בקשר אוהב מאוד מושון

actress

New member
אני ערה לגמרי אבל יש בעיה ענקית.../images/Emo4.gif

איך אני אגיד לך את זה אממ... ביום ההופעה שלך יש לי גם הופעה, וכל החבר´ה שאיתי שאוהבים אותך מאוד ורצו לבוא איתי להופעה שהיתה אמורה להיות יום אחרי היומולדת שלך התכוננו ואז נודע לי שבוטל ועכשיו אין מה לעשות אבל אני אמשיך להגיד לאנשים אל תחשבי שאני ככה ישנונית, פשוט אני עובדת וישר אני טסה לחזרות אני כמעט ולא נמצאת בנט לעומת פעם שלא עבדתי בכלל והייתי יחד איתכם כאן אז לא לחשוב שזנחתי. פשוט יש לנו אטרפ של חזרות וביום שהופעת בבית ציוני אמריקה יצאתי מהחזרות ב 23:45 בלילה ועד שחזרתי הביתה אז כבר לא יכלתי להגיע להופעה אבל אחרי ה 29 בחודש אני אהיה פנויה ועכשיו שאני עובדת אני אתמרן את המשמרות שלי ולא לדאוג. הבטחתי לך שהפורום יעלה בענק ותראי עכשיו הוא בנתיים בייבי בחיתולים לאט לאט הוא יזרום כמו שאומרים "איך שיר נולד כמו תינוק בהתחלה הוא בוכה ואח"כ יוצא החוצה" אז ככה עם הפורום בהתחלה הוא תינוק קטן ולאט לאט הוא יגדל ויתגבר בנתיים יש פה אנשי כוחות חזקים במיוחד ויוסיפו להיות.

למעלה