חבר'ה, מה זה לוקרין? מי השתמשה/משתמשת?
ח חגית2001 New member 17/3/14 #2 אני משתשמת בלוקרין כבר 8 ש' ולא מבינה-למה עדיין יש לי פה ושם דימומים...\ ועדיין כאבי בטן תחתונה...\ זה אמור לדכא את מערכת ההורמונלית עם כל הת.לוואי הנלווה לה. כמו בגיל המעבר-גלי חום הזעות וכו' -שבישבילי היה סיוט (היה-כי כבר זה עבר) בגדול-על כל אחת זה משפיע שונה-מאד אינדווינאלי.
אני משתשמת בלוקרין כבר 8 ש' ולא מבינה-למה עדיין יש לי פה ושם דימומים...\ ועדיין כאבי בטן תחתונה...\ זה אמור לדכא את מערכת ההורמונלית עם כל הת.לוואי הנלווה לה. כמו בגיל המעבר-גלי חום הזעות וכו' -שבישבילי היה סיוט (היה-כי כבר זה עבר) בגדול-על כל אחת זה משפיע שונה-מאד אינדווינאלי.
א אלומת האור New member 17/3/14 #3 שמונה שנים ולא מבינה למה?? לא שאלת את הרופא למה? אולי זה לא עובד אצלך טוב?
ג גול תלתול New member 17/3/14 #5 אני עם לוקרין כבר 3 חודשים וחצי זו זריקה שמדכאת את המערכת ההורמונלית כך שאין ביוץ כמו בגיל הבלות לא היו לי תופעות לואי מלבד הזעות מדי פעם בלילה אין לי כאבים וממש לא מחכה שתפסק ההשפעה .)
אני עם לוקרין כבר 3 חודשים וחצי זו זריקה שמדכאת את המערכת ההורמונלית כך שאין ביוץ כמו בגיל הבלות לא היו לי תופעות לואי מלבד הזעות מדי פעם בלילה אין לי כאבים וממש לא מחכה שתפסק ההשפעה .)
ג גול תלתול New member 17/3/14 #8 לפי מה שאמרו לי הזריקה אמורה להשפיע 3 חודשים אבל היא יכולה להחזיק גם 5 חודשים אני עברתי את ה3 חודשים ועדין אין מחזור . לגבי הזריקה השניה אין לי מושג סורי
לפי מה שאמרו לי הזריקה אמורה להשפיע 3 חודשים אבל היא יכולה להחזיק גם 5 חודשים אני עברתי את ה3 חודשים ועדין אין מחזור . לגבי הזריקה השניה אין לי מושג סורי
ג גול תלתול New member 17/3/14 #10 דרך אגב זו זריקה שנותנים בדרך כלל כדי להקל על הכאבים, לעיתים היא עוזרת בהקטנת ציסטות והיא ניתנת גג פעמיים לא מומלץ יותר ולרוב היא ניתנת לפני ניתוח
דרך אגב זו זריקה שנותנים בדרך כלל כדי להקל על הכאבים, לעיתים היא עוזרת בהקטנת ציסטות והיא ניתנת גג פעמיים לא מומלץ יותר ולרוב היא ניתנת לפני ניתוח
L liats80 New member 17/3/14 #11 מעולם לא לקחתי אבל לוקרין אמור לדכא את המערכת ההורמונלית ובכך להשקיט קצת את האנדו.
L liats80 New member 20/3/14 #15 כן לוקרין מדכאת את השחלות ולמעשה מחקה מצב של מנאפוזה. פרוורה זה סוג של פרוגסטרון ולמעשה מחקה מצב של הריון. שינהם אמורים להקל על האנדו.
כן לוקרין מדכאת את השחלות ולמעשה מחקה מצב של מנאפוזה. פרוורה זה סוג של פרוגסטרון ולמעשה מחקה מצב של הריון. שינהם אמורים להקל על האנדו.