חברה מה יהיה?

G.O.D

New member
חברה מה יהיה?

מה נשמע? נכון לעכשיו קיבלתי דרך מערכת המסרים תשובות רק משני חברי פורום, יאללה תתחילו לענות... אם זה קשה מידי רק תגידו פעם הבאה אני אביא שאלות קלות יותר. אני מביא פה שוב את השאלות כתיזכורת, לענות דרך מערכת מסרים בלבד: 1) כמה אחים לוורף? (לא רק ביולוגיים) ומי הם? 2) מה שם החללית ה"אנושית" של טום פאריס? 3) האם ט´ובאק שירת שרות מלא? מקוטע? ואיפה? 4) מה צבע הדם של הוולקנים? 5) איפה ממוקם ביולוגית הלב של הוולקנים? 6) מהו המזון האהוב ביותר על הקלינגונים? 7) דרג את הדרגות הבאות לפי סדר עולה: גול, גלין, מרטייר, לגט. 8) מדוע קירק הורד לדרגת קפטן מאדמירל? 9) אילו דמויות מTOS שחקו בTNG? 10) מהאיזה גזע ד"ר פלוקס? עוד דבר, תעזרו לי למצא רעיון לסקר חדש.

DDN

New member
יותר כיף דרך הפורום, שכולם יוכלו

לראות ולהגיב.

לא נכון! זה הורס....

מי שרוצה לענות שיתאמץ לכתוב מסר אישי... או שלפחות יכתוב בנושא של ההודעה שלו: "תשובות" ולא משהו כמו "הלב של הוולקנים נמצא ב", כי זה מעצבן לאללה.... כמעט כמו ספוילר! בקשר לסקרים: אפשר לעשות (כל אחת מהסדרות בנפרד, כמובן...) דמות אהובה/שנואה,דמות המשנה המוצלחת ביותר, (תודו, דמויות המשנה אדירות... סגן ברקלי הברוקולי, גאורון, גארק, דוקט, נוג ועוד ועוד... הדמויות הראשיות הן השלד והעור של הסדרות, הדמויות המשניות הן האופי, הרוח והנשמה!) אמממ... אני אחשוב על עוד רעיונות בעתיד... (המדים היפים ביותר?) טאשה

shimi1234

New member
O.K. אז אני בור

ביקום המדובר שלנו בטח הייתי מנקה אסלות של ספינה קלינגונית שחצי מאנשי צוותה סובלים מהרעלת גאח אבל מה זו מערכת המסרים ואיך אני מגיע אליה?

מערכת המסרים... (שימי? אתה קורא?)

אז ככה... תסתכל שניה בפינה השמאלית העליונה של המסך... יש ציור של מעטפה וכתוב לך שאין לך (או שיש לך) מסרים חדשים... אם תלחץ על המעטפה תגיע למסך של המסרים שנשלחו אלייך. כדי לשלוח מסר למישהו אחר... יש כמה דרכים: 1) לקרוא הודעה שהוא כתב ולמטה ליד הפקודות "הוספת תגובה" "סגירה" וכו´ יש גם "שלח מסר למחבר/ת" תלחץ ותשלח... 2) דרך מספר שתיים: אתה לוחץ על השם של מישהו שאתה רוצה לשלוח לו מסר (לא על נושא ההודעה! על שם הכותב!) ואז נפתח לך חלון עם פרטים אישיים על הבנאדם. בצד ימין יש אפשרות "שלח מסר אישי".... גם ככה אפשר. בהצלחה! טאשה נ.ב- פתאום נהפכתי למרכז הסברה מטעם קאזה ותפוז... איך זה קרה...?

shimi1234

New member
תודה!!!

ובעניין הגאח למישהו יש רעיון מה הטעם שלו?

הגאח...../images/Emo24.gif

זה הדבר הזה שזז בצלחת, יעני, הם אוכלים את זה חי, נכון? אני חושבת שיש לזה טעם של שרימפס. מישהו פה אכל פעם סלט שרימפס? אם כן הוא יודע שזה לא כמו ללעוס חתיכת בשר אלא (טוב, כל מי שהרגע אכל צהריים ויש לו קיבה רגישה שילך מפה עכשיו ואל תגידו שלא הזהרתי אותכם!) הם כאילו עשויים חתיכות חתיכות... וללעוס אותם זה כמו בועות קטנות (קרחץ קרחץ קרחץ...) אני חושבת שגאח יהיה משהו בסגנון. רק פחות טעים... (והשרימפס היו די גועליים, אגב. כנראה היה מתכון לא משהו) בקשר לניקוי האסלות שהזכרת קודם... אני מקווה שהקלינגונים מציידים את עובדי הניקיון שלהם ב"טואלט דאק" או משהו... אל תשכח להביא מטהר אוויר וכפפות גומי עבות. טאשה

shimi1234

New member
בהמשך לגאח אבל נושא קצת שונה ../images/Emo105.gif

באחד הפרקים האחרונים התחילה אזרי (המעצבנת) להיגעל מכל צורות הגאח ולהסביר איך כל סוג יורד בצורה אחרת בגרון. אבל היא פירטה לא האם הטעם שונה! הדמות שלה די הורסת את DS9 ועוד עכשיו לקראת סוף הסדרה. נ.ב. ייתכן שהיא מאוד חשובה לסוף הסידרה אז בתגובות הבאות נא לא לספר לי למה היא כל-כך חשובה כי אני כבר במתח חודש

זה היה בתוך סלט. מי יודע... אולי

זה היה משהו אחר. (קשה לראות מבעד למיונז)

למעלה