חברה, מה קורה אין אף אחד צדיק בסדום

dganitk

New member
חברה, מה קורה אין אף אחד צדיק בסדום

שלום, אודה אם מישהו יכול לעזור לי. יש לי מצלמת ווידיאו של SONY דגם DCR-IP220E, אני מנסה להכנס למחשב ובמצלמה זה מראה לי שהמצלמה מחוברת לתוכנת פרימייר אבל זה לא מזהה את המצלמה ואין באפשרותי לערוך את הסרטים שאני מצלמת, אני עושה את כל הפעולות הנדרשות אך עדין אני לא מצליחה ד.א. אין בפרימייר את דגם המצלמה שלי, אז אולי מישהו יכול להגיד לי איך מורידים מהאינטרנט את הקובץ כדי שאוכל לערוך. תודה מראש

נע ונד

Member
כאן זה לא סדום. וצריך סבלנות

1. את יכולה לנסות אחת מהאופציות של מצלמות אחרות של סוני שמופיעות בתפריט FILE\CAPTURE\MOVIE CAPTURE\SETTINGS\PREFFERENCES ואח"כ EDIT\DEVICE CONTROL לבחור DV DVICE CONTROL 2 ללחוץ על OPTIONS ושם לנסות את האופציות השונות של סוני או GENERIC\STANDART אם זה בסדר יופיע בתפריט CHECK STATUS - ONLINE. 2. המסרטה צריכה להיות במצב PLAY. 3. האם לחיבור FIREWIRE במסרטה יש תכונת DV-IN או רק DV OUT?

dganitk

New member
תודה לנע ונד אבל...

תודה לך אבל ניסיתי את כל האפשרויות וללא הצלחה, ניסיתי להוריד מה-Adobeבאינטרנט, אך גם שם זה לא הלך, אשמח אם תוכל לעזור לי כי יש לי מצלמת ווידאו מאד משוכללת ואני לא יכולה לערוך איתה. לשאלתך האם לחיבור FIREWIRE במסרטה יש תכונת DV-IN או רק DV OUT? אז לדעתי יש את שניהם גם תכונת DV-IN ו- DV OUT (או שאני לא מבינה כל כך). תודה מראש ואם מישהו יכול לנסות לעזור לי אודה לו מאד. dganitk

shevachs

New member
מספר שאלות הבהרה -

האם יש לך במחשב כרטיס FIREWIRE? או חיבור בדרך אחרת? האם הוא מזוהה ע"י המחשב בלוח הבקרה? באיזו צורה את רואה במסרטה שהיא מחוברת לתוכנת PREMIERE?

למעלה