חברה!!! מוניקה סקס באים היום בערב

II AM 18

New member
חברה!!! מוניקה סקס באים היום בערב

לעיר שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "יום הנוער" או משהו כזה...

II AM 18

New member
1. אני בן... 2. בקרית אונו אבל הם

באים לגני תיקווה שזה 2 דקות מקרית אונו. :) יש הפנינג כזה מ 7:30 והם צריכים לבוא מתישהו..

II AM 18

New member
זה בחטיבת "הראשונים" בגני תיקווה

ועדיין יש את זה וכן לא הלכתי... כי לא היה לי כוח :)

שנישחם

New member
הייתי נהנתי חזרתי

ומתפוצץ לי הראש... לא יכולת להגיד לפני איפה זה???? הקפצתי את כל העולם בשביל זה!!! אל תיקח קשה... הכל מאהבה

II AM 18

New member
פשוט לא הייתי בבית אתמול...

וחוץ מזה גני תיקווה לא כזאת גדולה... בקיצר איך היה? אחותי סיפרה לי שהם שרו איזה 8 שירים

שנישחם

New member
13 שירים ליתר דיוק...

והיה נחמד מאוד... חוץ מזה שהיו מלא מלא מלא אנשים שהלכו לחלון של החדר מורים שהם ישבו שם ודפקו על החלונות בשביל שהם יצאו וסתם עיצבנו אותם (ראו את זה על הפנים של פיטר..) וגם אח"כ שחר יצא וצעק ליהלי "יעלי!!! אני רוצה חתימה!!! אפשר סיגריה?? אפשר חתימה?? יעלי!!! יעלי!!!! אני מת עליך יעלי!!!!" והאנשים לא קלטו ששחר שם והמשיכו לצעוק יחד איתו ליהלי... ואח"כ הם יצאו והלכו הביתה:) וההופעה היתה ממש נחמדה... יהלי (אני יותר מידי מתמקדת ביהלי..) נורא נהנה מהפוגו שהלך שם (מי לעזאזל עושה פוגו שכשאין מוסיקה??) וכל פעם שהיה פוגו הוא פשוט התפוצץ מצחוק... בקיצור - מי שאוהב את החיוך של יהלי (אני..) היה צריך להיות שם...

II AM 18

New member
דרך אגב איפה שהייתה הופעה זה 5

דקות מהבית שלי.. והמורים ששיגעתם לימדו אותי לפני 3 שנים..

חחח גם אני הייתי שם ו...

חנקו לי את הצורה! כי הייתי מקדימה... האמת הם לא נראו כל כך מרוצים מהקהל..אבל נתנו הופעה ארוכה יחסית ומה שהיה הבי טוב בזה שזה לא עלה כסף... חוצמזה הופיעו שם גם להקות צעירות שהיו טובות יותר וטובות פחות.. אבל שלוותה היו מעולם! חלק מהם בכיתה שלי אז אני קצת משוחדת.. בכל מקרה היה סבבה

שנישחם

New member
שאלה לי אליך:

מי זאת היתה הלהקה האחרונה???? ואיך קוראים לסולן שלה??? וגם אני הייתי מקדימה ומחצו לי את החיים.... אבל עדיין נהנתי:)

melikeu

New member
היתה אחלה הופעה...

וגם נורא מרגשת... הם הקדישו את השיר "מספיק בן אדם" לשגיא דוד, בן 15, מקרית אונו שנפטר מניתוח שקדים

אני יודעת איך קןראים לזה עם השער...

הארוך... זה עידו והוא שר את השיר הזה "מלך העולם" זאת הלהקה האחרונה שהופיעה לפני מוניקה קוראים להם שלוותה והם שמיניסטים...אני לא יודעת חוץ מזה...אה ולגיטריסט הימני קוראים עמוס ולשמאלי קוראים אריאל ההוא שהתלהב עם הגיטרה בהפוך...

למעלה