חברה!!! מחר זה ערב להקות צעירות

חברה!!! מחר זה ערב להקות צעירות

מחר יתקיים בבית פיליפ מוריי, (נו איפה שהסיפריה). ערב להקות צעירות, וכדי מאוד לבוא, יהיה מאוד מאוד מעניין מניסיון. מרקו וזהו!!!

חחחחח

עשו לנו כזה בפורים בבית הספר וזה היה מוזר....היו להקות וונובי רוק שכל השיר שלהם זה פאק יו וכאלה היה נורא מבדר

Action force

New member
ההבדל../images/Emo124.gif

רק אצלנו להבדיל מאצלכם (כנראה על פי דבריך) יש כשרונות, להקות, הרכבים והמון המון אנשים נהדרים! אנחנו אוהבים מוזיקה וגאים בכך!

אני יודע על להקה אחת אצלינו ממש

טובה אבל כל השאר מוזרות ומשעשעות למדי היתה לנו הופעה של מוניקה סקס בבית הספר במיסגרת נגד אלכוהוליזם(לא שזה עוזר כן?) והיתה הופעה פותחת לפנייהם ללהקה בשם היפנוס זה חבורת וונוביס פריקים שלא למדו לנגן חח אבל ההופעה של מוניקה סקס מארחים את שלומי שבן היתה ממש טובה יש לי גם את פצעים ונשיקות וגם יחסים פתוחים חטומים

שירליש

New member
שביני תלמד משהו...

מוניקה סקס??????? אמרת מוניקה סקס????? הביאו לכם את מוניקה לבי"ס????? אתם רואים, אילתים שלי- ביני צריכה ללמוד!

נכון שחכתי......

איזה דובר אני. זה בשעה 20:30 ואירגנה את זה מועצת נוער עירונית בשיתוף עם אגף הנוער בעיריה. מרקו דובר מועצת נוער עירונית

שירליש

New member
שובתים!!

אנטי דרולקר לא מופיעים... אין להם מקום לחזרות!! בושה!! אם יש למישהו רעיון- מקלט/מקום ציבורי: שיכתוב, ומהר...

למעלה