ח'ברה מחר..

jan777

New member
ח'ברה מחר..

אני הולך להוציא ת.ז. ואני חושש שלא יכתבו את השם של אבא שלי התייעצנו עם כמה וכמה עורכי דין,לכל אחד הייתה תשובה אחרת
אני קצת חושש... אחלו לי בהצלחה!!!!! תודה..

תרגיש כאילו כולנו נהיה איתך מחר

לפני שבועיים כשקיבלתי את התואר - ד"ר (בספרות יידיש), היה טקס מרשים, וכשקיבלתי את התואר, אמרתי לעצמי, שעם התואר הזה, יותר מכל האנשים בעולם, הייתי רוצה לחלוק עם החברה של הפורום הזה, בשמם של כל הילדים שעברו ועוברים קשיים, בשמם של כל הילדים שהמשפחה והחברה אמרה להם כל מיני דברים, בעצם הייתם שם איתי כל הטקס, נתתם לי הרבה כח. וגם מחר jan777 יהיה לך את הכח של כולנו, לשוחח עם הפקידים, בסבלנות, להסביר עד כמה שזה חשוב לך! בהצלחה!!!

איןאין, הג'ון לנון של הילדים להורים הגרושים!

מסכים עם כל מילה
. וסחטיין על הדוקטור!
זה פותח לך אפשרויות חדשות בנושא ספציפי שרצית? מוזמנת לפרט
.

"יום אחד אולי אפרוש כנפיים../images/Emo24.gif

יום אחד תראה שלא אפחד
יום אחד אולי אפרוש כנפיים
וזה יהיה נורא נחמד
".
תודה טל על העידוד! אם וכאשר אפרסם משהו, אעלה כאן קישור כדי שיהיה לכם נחת ממני

ג'ון לנון מזרחי ../images/Emo12.gif?

אחלה
אנשים! מישהו בכוח מנסה להוריד אותנו ל-3.5 ברווזים, אשמח אם תעגלו ל-4 :].

jan777

New member
ענת מזל טוב על התואר!!!../images/Emo106.gif

ואני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת. מקבלים פה יחס חם ואוהב ותמיד כיף לשתף כאן!!! בהצלחה בהכל! ותודה!

קוצה1

New member
ענתוששש מזל טובבב

וואי איזה יופי לך! בטח מזה התרגשת.. אני ממש שמחה בשבילך!

jan777

New member
תודה לכולכם!

ענת אני בהחלט מבין את הרגשתך. ממש כי לשתף פה! ד"א,הפקידה לא הסכימה להוסיף את שמו והיא אמרה שרק עם צו של שופט מבית משפט אוכל לעשות זאת.
יצאתי מבואס ואמא שלי ודודה שלי מנסות לברר מה עושים עם עו"ד. מקווה לטוב!!! שוב תודה על העידוד אתם גדולים בברכה, ז'אן.

תודה רבה לך!!!

אנחנו נמשיך ללוות אותך, עד שתצליח, זה יתן גם לילדים האחרים כוח וגם הבנה איך להתמודד עם קשיים כאלו. כולנו צריכים להתגבר, הביחד נותן לנו את הכוח לקפוץ מעל המשוכות הגבוהות האלו. בהצלחה!!!

למעלה