חברה ממש יבש כאן לאחרונה...

מיץ פזי

New member
חברה ממש יבש כאן לאחרונה...../images/Emo201.gif

לכן ברצוני להעיר קצת את הפורום! לא חשבתי על משהו מקורי במיוחד ולכן בואו נתחיל בהופעה הבאה עלינו לטובה :) אז.. מי מתכוון לבוא ביום שישי למרתף 10? אני אישית עוד לא החלטתי..:/ אין לי מושג מה לעשות.. ועוד משהו כדי להוסיף קצת עניין- כל אחד/ת שירשום/תרשום מה הדבר הכי מוזר שקרה לו/לה בשבוע האחרון :) ולסיום תמונה חמודה להרים ת'מצברוח

bזוהר

New member
אין לי מושג עדיין אם אלך למרתף...

משערת שלא כי זה בעייתי לי ביום שישי :/ יעל תעשי פשוט מה שאת מעדיפה, בטוח יש לך העדפה לאן ללכת, אל תחשבי על כמה הופעות של רונה היית מול כמה של שלום חנוך, פשוט לאן יותר בא לך ללכת, לשלום חנוך כי רונה כבר היית הרבה ובשלו לא, או רונה כי זאת רונה ואת רוצה או צריכה הופעה שלה.. דבר מוזר שקרה לי השבוע..אממ חח מישהו שהיה ממש פנטזיה שלי פעם (כאילו, עדיין אבל זה ממש פחת ופעם הייתי מאוהבת בו אפילו),ראיתי אותו מתנשק עם מישהי וזה מצב שבחיים לא היה לי סיכוי לראות אותו..ופתאום ראיתי את זה ואם זה היה קורה פעם הייתי מתה כאילו..עכשיו זה סתם היה ממש קטע כזה..

מיץ פזי

New member
טוב נפתרה הבעיה!

אין לי עם מי ללכת לא לשלום ולא לרונה כי 3 החברות שלי שאני הולכת אתן להופעות לא נמצאות. לכן הסיכוי שאני אלך להופעה של רונה לבד הוא די גדול לעומת ההופעה של שלום לבד. לכן זוהר, אם את עדיין רוצה לבוא ויש לך רק בעית לינה- דברי איתי בהקדם :)

DeepThoughts

New member
אז אממ ב"ש מוצ"ש הבא

ומשהו מוזר? כל יום מוזר בפני עצמו
שיהיה שבוע טוב

LadyInBlack1

New member
הופעה שווה ביותר אם יש רק 40 איש לערך

אבל השאלה הקשה מכל היא האם מוכרים שם אלכוהול.....?

למעלה