חברה,מסיבת יום הולדת ליערית

חברה,מסיבת יום הולדת ליערית../images/Emo65.gif

יערית שלנו מזל טוב שיהיה לך חג שמח שכל משאלות ליבך יתגשמו שכל חייך יהיו מלאים פרחים אהבה שמחה ואושר
כולם יחד
יום הולדת ליעריתוש השמחה לחברים ברגלים
בידיים
לה לה לה לה לה לה לה 1 2 3

עלמה 3

New member
הופ.... הופ... טרללללללללללה ../images/Emo79.gif|ת

גדלת בשנה.........לה לה לה לה
הרבה מזל טוב

maof

New member
אני הגעתי רק להיתנצל......./images/Emo39.gif

אני מאוד מיצטער אנחנו לא נהיה........ יש לנו את המסיבה הפרטית שלנו
אתכם הסליחה מעוף

*יערית

New member
בוקר טוב....לערב נפלא../images/Emo65.gif

אני ..חגגתי את יום ה-הודלת שלי אמש...... ההפתעות שבאו מצד נסיך האושר שלי
ספרו על ההפתעות הקטנות וכ"כ גדולות שעשו עבורכם...זה מעניין לשירשור...

עלמה2

New member
ההפתעות../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

המורכב שלי , תמיד מפתיע אותי ובגדול, חוץ מהפרחים וכרטיסי הברכה המופלאים שלו, הוא תמיד חוגג לי ולנו בגדול, הוא אוהב חגיגות. ואני אף פעם לא הפתעתי אותו בגדול, בגלל כל הברוגזים עם משפחתו. חששתי כל הזמן לעשות לו מסיבת הפתעה ושילדיו לא יגיעו והוריו ומשפחתו. וזה יבאס אותו. א - ב - ל ( אני מקוה שהוא לא יראה את זה כאן, כי גילתי שהוא מחטט לי) ביוני יש לו יום הולדת - וכבר היתחלתי עם התיכנונים - הפניניג ענק, מפתיע, אני חייבת לעשות לו את זה.....מסיבה. וכמובן משפחתי בסוד העיניינים , נרתמו ללא היסוס לעשות לו שמייייייח. ולהזמין את כל החברים והמשקיפים וממש לעשות לו חיים שכאלה....... איך אני מתלהבת..... עלמה 123

עלמה2

New member
את ומי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

blonda3

New member
אני ו....

מי שירצה לבוא איתי... מה זה מי?
זה גם תלוי באיזו שעה תחגגי לו כמובן... ושששש. לא לגלות.....
חחח

עלמתי

אני מקווה בשבילך שהמורכב לא יקרא ויציץ כאן. לי אין סיפורי הפתעות כי התור תמיד שוכח.......

עלמה2

New member
את יודעת, הזהרי בדברייך

את עלולה להיות עוד מופתעת, תמלאי אותו ב- B12 ואולי הוא יזכר. ואולי ...אולי... תזכירי לו כמה ימים לפני ? יום האהבה
יום נישואין
יום הולדת
יום האשה
יום האם
וגם סתם............... יום. אני באמת מקוה שהמורכב לא יציץ, - מי שמיץ אביו מפליץ

*יערית

New member
הפתעות......./images/Emo65.gif

אוהבת הפתעות ואוהבת להפתיע..... עלמה....יש צורך בקודים בכדי שמר מורכב לא יעלה על ההפתעה?

עלמה2

New member
בדרך אגב..........

אני דיי מרוצה מעניין ההצצות שלו כאן, בקשתי את השתתפותו, אבל הוא ישתמש בתרוץ הידוע- אין לי זמן, אני יעבוד ואת תפרפמי לך....... הוא מציץ, ובא לשאול על הנפשות הפועלות, ואני עונה, אז תדעו, יש כאן משהו מאחורי הקלעים ונראה מתי יחליט להכנס........ ויוציא את רחשי ליבו ? המוסתרים ! אבל לגבי ההפתעה , הוא ביומיים הקרובים לא יכנס, אני יודעת הכל , יש שליטה מלאה..........

rolan

New member
תרו תרו תרועה ../images/Emo124.gif

יום הולדת יום הולדה הנה בא!!! מצטערת יערית שהפסדתי את המסיבה אבל מברכת אותך עכשיו הרבה אושר שמחה בריאות וחיים טובים

למעלה