חברה מעצבנת..מה עושים?!

חברה מעצבנת..מה עושים?!

יש לי חברה טובה..אני מתה עליה...ואנחנו באמת חברות טובות אבל לפעמים אני כבר מרגישה שאני נשואה לה..כל פעם היא רוצה שנצא לאנ'שהו אני והיא ולפעמים ממש אבל ממש לא בא לי..וכשאני אומרת לה שלא בא לי היא אומרת תירוצים וממש ממש נפגעת... אני שונאת את זה.. זו הסיבה שאני לא רוצה חבר..ושבגללה אני והחייל שלי שסיפרתי לכם עליו לא ביחד ! בדיוק מהסיבה הזו אני שונאת מחויבות כזו.. או לפעמים בהפסקות [כי אני עוד בתיכון אם אתם זוכרים...] אני עם חברות שלי..והיא באה ורוצה שנרד למטה..וגם היא נורא מקובלת אבל תמיד היא תרצה שנהיה לבד זה נחמד לפעמים..אבל לפעמים אני רוצה להיות עם כולן..אבל אני יודעת שהיא תריב איתי אם אני אגיד לה "לא".. ואני שונאת לריב איתה כי אנחנו באמת חברות טובות..מה עושים ?!?

סיטואציה מוכרת. תעשי ככה-

לאט אבל בטוח, תתרחקי ממנה, באיזה שהוא שלב היא תבין ותתחשל לגבייך וכן זה יהיה מאוד לא נעים אבל את חייבת לעשות את זה אחרת זה ימשיך להתנהל כך עוד שנים... מניסיון!

Cobe Anan

New member
לדעתי דווקא לא בצורה כזאת בוטה.

אני חושב שצריך לקחת אותה לשיחה. למה? כי או שהבחורה ממש קשורה אלייך, או שהיא מרגישה ממש בודדה בחברה. בכל מקרה, אסור לך לפגוע בה. קודם כל, תבדקי. דברי איתה, ותבקשי ממנה להגיד לך דוגרי: למה היא לא יכולה בלעדייך. מעבר למה שהיא עונה במילים, תנסי גם את להבין מה הולך אצלה בראש. אם היא באמת ממש קשורה אלייך, זה עוד קל. תגידי לה שגם בחברת עוד אנשים, היא עדיין החברה הכי טובה שלך, היא לא מקבלת פחות יחס ממך, ולהיפך- זה נותן לכן עוד נושאים משותפים לשיחה, ובדיונים קבוצתיים אתן תמיד תגבו האחת את השניה, מה שעוד יותר יחזק את הקשר שלכן. אם יש לה פחדים מחברה, קשיים הסתגלותיים, רגשי נחיתות וכו`, זאת כבר בעיה רצינית באמת. נסי לדבר איתה יותר לעומק, תבררי ממה זה נובע. תבטיחי לגבות אותה תמיד, ותזכירי לה שכישורים חברתיים היא תרכוש לעצמה רק מבילוי בחברה. במקרה הזה, עדיף אפילו להיעזר בייעוץ יותר מקצועי. דבר אחרון-תזכירי לה שאת תמיד שם,אבל הלחץ מצידה מציק.

Cobe Anan

New member
*המשך*

נורא כיף לך להיות איתה, אבל לשתיכן יש חיים בנוסף, והיא קצת מפריעה לך לחיות את החיים שלך- מה שבד"כ לא עושים למי שאוהבים.. תגידי לה שאת רוצה להיות חברה שלה, אבל קודם כל את צריכה להיות מסוגלת להיות חברה שלה. בלי להתפשר על החיים שלך. בלי לוותר על מה שחשוב לך. ככה זה חברות- צריך למצוא את האיזון, וכרגע אין איזון. אז או שאתן מתחילות למצוא את עמק השווה בין הצרכים והרצונות של שתיכן, או שהחברות הזאת תימוג במקרה הטוב, או תתפוצץ במקרה הגרוע. בהצלחה! זהו.

אני לא חושב שהם דלוקות עליו

פשוט שהן מסתכלות עליו הם רואות דולרים איזה בחורה לא רוצה להתחתן עם מיליונר

אז תסביר לי איך

לכל הכדורגלנים יש דוגמניות אתה יודע לא כל הכדוגרלנים חתיכים אני לא מכליל אבל ארי הוא לא כזה חתיך אתה יודע אם תשים אותו בפאב עם בגדים רגילים אף אחת מהבנות לא היתה מסתכלת עליו אני מבטיח לך

איזה שטויות די אני לא מסוגל יותר

מה זה 75%???? עשית סקר? גם בנים וגם בנות מסתכלים על יופי, משיכה חיצונית זה הכרחי.

מכירה את זה..מעצבן!!!

יש לי חברה טובה, שאני באמת אוהבת אותה, אבל אוףףףףףףףףףףףףףףף אצלך זה נשמע באמת מסובך כי את כן מאוד אוהבת אותה ורואה אותה כל יום, אבל זה מעצבן שמישהו כל כך מגביל אותך אני לא חושבת שאת צריכה להשליך את ההתנהגות שלה על כל קשר זוגי פוטנציאלי לא כולם מתנהגים ככה למזמלינו אז חוץ מלהשתתף איתך באוףףאין לי הרבה מה לומר תהיי חזקה

באמת מעצבן..אבל מה לעשות...

חחחחחחחחח תודה מאמי...אני אסתדר..הנה אתמול היא התעצבנה אליי שאני לא באה אליה לראות סרט עם כל החברות...והיום היא התקשרה אליי התבעסה שאני לא פה שבת..חחחח כפרה עלייהה..המוזרה הזו..!!

למעלה