חבר'ה מפגש

Another Girl

New member
חבר'ה מפגש../images/Emo70.gif

אני רואה שאם לא נקבע תאריך ומקום שום דבר לא יזוז. בהנחה שרוב האנשים יוכלו להגיע לחיפה(אי אפשר להצליח עם כולם) ושעדיף מקום אינטימי מציבורי,ננסה לקבוע לאחד מימי חנוכה,לפני שיהיה מאוחר מדי. דקלה-באחד מימי חנוכה זה יהיה אפשרי? רצוי אפילו ביום שישי בבוקר... לשאר-שרשרו עכשיו באופן מסודר-כלומר
או
בנושא ההודעה כדי שאני אוכל לספור-מי יכול בחנוכה ובחיפה להגיע למפגש. אם דקלה לא תוכל,נקבע במקום אחר שנחשוב עליו אם נצטרך.

VAMPhantom

New member
תוספת:אכן רצוי גם לקבוע:שעות..

יעני ממתי עד מתי, שאנשים יוכלו להכין את עצמם יותר לקראת המפגש... (מניסיון קודם של מפגשים רבים אחרים)

Siriusnip

New member
ת"א- חיפה, יש רכבת?../images/Emo15.gif

והאם בשעה שזה יסתיים עדיין יהיה רכבת?

אלרוס

New member
יש רכבות, לגבי שזה סתיים אני לאבטוח

אולי תנסו כל החבר'ה מהמרכז לארגן הסעה אצל בעל מכונית, אני אישית גר קרוב אז אני לא אהיה שותף.

גרמה

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אני מניח שזה אפשרי... חיפה זה מצוין.

דקלה9

New member
אני יכולה

אבל לא ביום שישי, אני לומדת. ביום א', 21.12, יש חופשת לימודים באוניברסיטה, זו אופציה. או- יום ד' במהלך החנוכה (אני לא לומדת כל היום).

כל המרכזונים../images/Emo26.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

כפי שהצעתי בפעם הקודמת - מה דעתכם שנקבע כולנו באיזו שעה וניסע ברכבת ביחד? ככה יהיה לנו קל יותר למצוא אחד את השני וזה גם ינעים את הנסיעה..^-^

../images/Emo31.gif גם לי...

חיפה זה מ-א-ו-ד רחוק...יש כאלו שגרים גם בדרום הארץ וגם הם לא יכולים להגיע...

דקלה9

New member
אם ככה

נראה לי שעדיף להפגש במרכז. אם אין מתנדבים עם בית במרכז, גם למקום ציבורי אפשר להביא פריטים יפים מהאוספים שלנו וסתם לדבר.

אפשר אצלי, ../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

אני גרה במרכז, אבל בחור נידח שבטח אף אח לא מכיר (שהם) ושאין אליו הרבה תחבורה ציבורית.

למעלה