חברה מצאתי עבודה בחברה

noamavnon

New member
חברה מצאתי עבודה בחברה

בתור בודק ,בשאיפה להתקדם לראש צוות בחברה טובה . משכורת סבירה יחסית למצב השוק המצוין . תגידו ראיתם פעם בודק בגיל 50 או 45 ? אני חושש להמשיך עם זה מפאת הזריקה של העובד אחרי גיל מסוים . בכלל ראיתם אנשי תוכנה בגיל כזה חוץ מעובדי אלתא או רפאל או תעשיה אוירית ? עוד שאלה ..למה לוקחים בוגרי מדעי המחשב או סטודנטים לעבודה של QA לפעמים ? מקווה לתשובות רציניות .

vinney

Well-known member
ראינו

אני עבדתי בחברת הייטק גדולה עם אנשים בגיל הזה, ותאמין לי - יודעים להעריך מקצוענים בכל תחום. למה לוקחים בוגרי מדעי המחשב? כי זה התחום הכי קשור. בודק צריך לדעת מה הוא בודק. תשאל אנשי טבע מי עובד אצלם בQC, אתה תופתע לגלות שמדובר ברוקחים וכימיקאיים, ולעומת זאת אנשי QC באינטל רובם המוחלט יהיה מתחום הפיזיקה והאלקטרוניקה. אז בתחום התוכנה אנשי הQC הם בדרך כלל בעלי השכלה בתחום מדעי המחשב. רק לתפקידי טסטרים ברמה ממש נמוכה (בדיקות פונקציונליות "טיפשיות" של GUI וכד') לוקחים אנשים בלי השכלה של מדעי המחשב ו/או נסיון בתחום.

jaffar1

New member
אני מתקדם במהירות לתחום הגילאים

גם אני בתור בודק 'מזדקן' נמצא בדילמה לא פתורה לגבי העתיד הנחמה היחידה עבורי היא ששוק ההיטק מתבגר גם הוא כשהתחלתי לעבוד כולם סביבי היו סביב הגילאים 21- 25 כיום סביבי הממוצא 30 כאשר רובנו נשואים ועם ילדים וכאשר השכבה הניהולית מבוגרת אז לרוב תהיה אמפתיה לעובדים המבוגרים

למעלה