חברה מצאתי פיתרון לבעיה בקשר (חשוב)

pertal

New member
חברה מצאתי פיתרון לבעיה בקשר (חשוב)

בקשר ליום שישי ה-13.. טוב זו לא בדיוק הייתה בעיה (וזה גם לא הכי חשוב אבל תקראו) פשוט לא היה לי מאיפה לקחת את הסרט אז פתאום זיפזפתי לי בערוצים של יס וגיליתי שהם נקשרו אל סרטי האימה, אז ככה : 1) ביום חמישי בלילה יום שישי ה13 (2,3,4) משום מה בלי הראשון 2) מחר יש גיפריס קריפרס ביס 2 (כמו כל סרטי האימה) 3) היום יש ליל המסכות 20 שנה אחרי 4) ביום חמישי לפני יום שישי ה13 יש סיוט בחדר המורים 5)יש גם בימים הקרובים נראה לי מחר שעת העכביש לא בדיוק אימה אבל עדיין.. טוב זהו.... מה אתם אומרים? יס שיחקו אותה, לא?? דרך אגב תהיה לי בעיה בלי הסרט הראשון של יום שישי ה13??

ScorpiaV

New member
סבבה ביותר!!!../images/Emo132.gif

ובדקת אם יש סיוט ברחוב אלם מתישהו?! כי אני מתה לראות את זה שוב... מזמן לא ראיתי את פרדי החתיך
חחחחחחחחחחח ויקי

ScorpiaV

New member
סבבה ביותר!!!

ובדקת אולי אם יש סיוט ברחוב אלם? אני מתה לראות את זה שוב........... ויקי

pertal

New member
סיום ברחוב אלם ביס?? לא נראה לי היה

פעם.... רק בתבל היה (אז יש סיכוי שיחזירו אותה שוב במיוחד אם יבקשו)

D i l D o

New member
../images/Emo45.gif על ההודעות..תודה!

ולא תהיה לך כ"כ בעיה לראות את יום שישי ה-13 2 בלי הראשון אם את יודעת את הסיפור בכלליות... חברה..אני באבל! דוסון קריק נגמר שבוע הבא...ג'יין שלי הולכת למות! *בוכה*

xander55

New member
../images/Emo58.gif כועס כועס ../images/Emo129.gif

הרסת ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

pertal

New member
מי הרס?? חח הגיוני אולי שאתה מדבר

על דוסון קריק??

D i l D o

New member
אופסי...סורי../images/Emo9.gif....

לא כ"כ חשבתי שאני צריך לשים
כשאני מדבר על סדרה שלא קשורה בכללללללל לנושא...מצטער! בכל מקרה, הפרק כבר היה, למה לא ראית? למה? היה אחלה פרק!

xander55

New member
לקחת את זה ברצינות??../images/Emo129.gif

חחחחח פשוט הרבה אנשים עושים את זה, מתלהבים מזה שהורסים להם, רציתי לדעת איך הם מרגישים, אני לא מבין למה הם עושים את זה, שיהיה, לא התכוונתי. אבל כן התכוונתי ללכת היום לפרדי נגד ג'ייסון, ומה גיליתי? הורידו את זה מהקולנוע. אתם יודעים שאני לא מאמין באלוהים אבל לפעמים יש לי תחושב שהוא חי רק כדי לדפוק אותי, ידעתי שמשהו כזה יקרה.

למעלה