חברה מתחילים לאימונים

sun333

New member
חברה מתחילים לאימונים

היי אני מאזור המרכז אני מחפש מישהוא לאימונים של קיט סרף ממש מהתחלה אפשרי מתחיל ואם מיתקדם אז סבבה תוכלו לישלוח לי הודעה אני יחזור בכיף

hagitoz

New member
עזרה למתחילים באימונים

הי עודד, מהיכן אתה מאזור המרכז? אני אנסה לקשר אותך עם חברים שהם מתחילים וישמחו גם הם לשותפים בתהליך הלמידה, איך הולך לך עם הקייט? אתה אחרי קורס?
חגית עוז

sun333

New member
לחגית

קודם כל תודה על התגובה עשיתי שני שיעורים אצל אמית אנבר בתל אביב למען האמת אני ממש לא רואה את עצמי מיתקדם שם מכמה סיבות בלי קשר אני מזה ישמח אם יש אנשים בראש טוב מאזור המרכז לילמוד איתם ביחד תודה ושיהיה לך אחלה יום (לא ממש הלך עד עכשיו על הבורד ואני מת לימוד כי זה ממש מדליק אני בא מגלישת גלים)

kiteaway

New member
הבית ספר של עמית ענבר זה לא בתא,,

הי בית הספר לגלישה של עמית ענבר נימצא בחוף בית ינאי ובכינרת,,יש לך המלצה 1 למעלה על בית הספר שלו אתה יכול להיכנס לאתר הבית שלו באתר www.kiteaway.co.il לצערי אתה לא היחיד שמיתבלבל ,,אבל חשוב מאוד לציין שבית הספר לגלישה בתא לא קשור לעמית ענבר אתה מוזמן לבוא ולהיתרשם מאיכות הלימוד בבית ינאי ובכינרת,,מבטיח שלא תיתאכזב לפרטים והרשמה,,או דרך האתר או במישרד 09-8666991

kiteaway

New member
../images/Emo67.gifkiteaway

תיקון קטן,,עמית כותבים בע ולא בא שוב נדגיש שבית הספר לגלישה של עמית ענבר הוא,,, www.kiteaway.co.il

rooe007

New member
תגיע לבית ינאי

הי מאוד ממליץ לך להגיע לחוף ינאי שהוא אגב מוכרז לגלישת קייט בחלק הצפוני שלו,,יש שם את הזולה של קייט אווי והם תמיד שמחים לעזור בכול דרך במיוחד לגולשים מתחילים יש שם את גיגי שהוא המנל של המועדון את הנייד שלו תוכל למצוא באתר שלהם www.kiteaway.co.il בהצלחה ושמור על עצמך

למעלה