חברה נמאס לי לחלוטין

mandana1

New member
חברה נמאס לי לחלוטין

חברה נמאס לי לחלוטין, במקום העבודה שלי מתייחסים אלינו העובדים בצורה מכפירה כי יודעים שאף אחד לא יעזוב, כל שני וחמישי מריעים לנו את התנאים באופן חד צדדי. וכל פעם נותנים לנו לעשות דברים שזה בכלל לא מתפקידנו היום למשל ביליתי את כל היום בלהוציא מכתבים לאנשים כשאני בכלל מועסקת במשהו מקצועי לחלוטין ואני בטח לא מועסקת כמזכירה (למרות שמבחינת משכורת ותנאים אני מקבלת כמו מזכירה). מה לעשות הרי אם אני אעזוב אני רק ישרת את האינטרסים של המעסיק שלי שבשלב זה יש לו יותר עובדים מעבודה. מחכה לעצותיכם.

נקודת מבט אחרת על גיהנום

ההתייחסות שלי נובעת רק ממה שאני שומע בתיאור שלך ומטרתי להציע דרך הסתכלות שיתכן ואינה רלוונטית או מעניינת אותך. במידה וזה אכן המקרה - שזה לא סוג ההתייחסות שאת מבקשת - נלחץ ידיים ונפרד מיד. אני לא רוצה להישמע מטיף ולו לרגע אחד. תודה על ההקשבה עד כאן. את נמצאת בדילמה בין לסבול גיהנום רגשי יום יום עם הבטחת הכנסה לבין לקום ולמצוא את עצמך ללא הכנסה. האם את יכולה לראות בסיטואציה הנתונה הזדמנות עבורך להבין ולעבד את ההשפלה שאת עוברת. האם אני ברור ? ההתייחסות המכפירה, כמו שאת חשה אותה מעוררת אצלך חוויות שיתכן והיו יכולות לצאת גם במצבים אחרים. כרגע יש לך אפשרות לראות את אותן רגישויות ומצוקות. "המצב" מאפשר לך להתבונן. במידה ותעשי שם עבודה, את תהפכי את הקושי הכי גדול למקפצת צמיחה חשובה וכך במקום גיהנום יום יום זה יהפך למעבדה לצמיחה אישית. נקודה שנייה - האם יתכן שהחברה נמצאת בסיטואציה בה היא צריכה לשרוד ולשם כך היא קוראת לכל אחד להתגייס גם למטלות שחורות. אם את שם כדי לעזור לחברה לעבור משבר - אז יש לך שם תפקיד גם אם הוא כרגע לא נעים. במידה ותמצאי את נקודת ההתייחסות רלוונטית אוכל להפנות אותך לקרוא חומר שיעזור לך. אמיר דרור להדליק אור בעבודה - פורום 620 בתפוז

cannan

New member
רק היחד יכול לנצח

הנה מגיעים כל ה"סוכנים החכמים" של הקפיטליזם כדי "לשנות לנו את דרך ההסתכלות" כדי שחס וחלילה לא נקום כולנו כאיש אחד ונצא למלחמה בנוגשינו הפיתרון היחיד הוא להתאגד ולבוא בדרישות, כולנו או אף אחד!

mrona

New member
בחירה אישית

הי מנדנה, אני לחלוטין יכולה להבין את התיסכול והכעס. אני חושבת שיש לך בעצם שלוש אופציות - האחת - להשאר ולחרוק שיניים עד שדברים ישתפרו. השניה - להשאר, לחרוק שיניים, אבל לחפש עבודה באותו הזמן. השלישית היא פשוט לעזוב ולחפש עבודה. איזו בחירה מתאימה לך היא באמת שאלה אישית. אני מסוג האנשים שהיה בוחר את הדרך הבטוחה (להשאר ולחפש). אבל זה באמת up to you. בכל מקרה, ברגע ש"תחליטי", אני חושבת שההרגשה שלך תשתפר.

תחפשי ובנתיים תמשיכי, יש משכורת ויש

סטטוס של "עובד" שהוא חשוב להרגשה העצמית. אולי המעסיק רוצה שתעזבי מיוזמתך כדי לא לשלם פיצויים, אל תשחקי לידייו

למעלה