חבר'ה סוף סוף אפשר להעיף את רנין

droriko

New member
איך בדיוק מעיפים בכזה מצב?

מצביעים בכמויות לשאר ה-12?
 

droriko

New member
עד שלא יהיו 2-3 מועמדים כמו בתוכנית נורמלית

אנ לא אצביע
 

d a n 6

New member
זה בעיתי אבל אפשרי

ידוע שעינב לאון ויוסי בטוחים אז להם לא צריך להצביע לכל האחרים צריך לשלוח לפי מידת הסיכון שלו.. מי שבסיכון גדול יותר צריך לקבל יותר הצבעות
 

droriko

New member
מאיפה אתה יודע מי באיזה סיכון?

קח את שי למשל(נניח שיש מישהו אחר שאתה רוצה להדיח ולא אותו) לפי הפורום הזה הוא בעמדת סיכון מטורפת , אבל לך תדע מה קורה בחוץ. לפי מה שהבנתי מהתוכנית הוא מכיר בערך את כל תל אביב , לך תדע כמה חברים יש לו שיצביעו לו .
 

d a n 6

New member
סבבה אבל...

ברור שאין כאן מאה אחוזי הצלחה וגם אם שי המעצבן או ג'ני ואשר יעופו זה לא נורא אבל אפשר לנסות ואולי נזכה לראות את רנין עפה כי הקהל החליט!
 

droriko

New member
אז אתה סתם מסבך את זה כשאתה קורא לזה

"אסטרטגיה להפיל את רנין" כי אתה יודע טוב מאד שלא זה מה שיפיל אותה (מה הסיכוי שרוב האנשים אפילו מחציתם יחשבו ויצביעו כמוך) . מה שאתה עושה זה בעצם להצביע למי שאתה אוהב , וזה יישום פשוט של ההוראות של קשת - שזה סבבה לגמרי . אבל כל הדיבורים האלה על אסטרטגיות הצבעה נראים לי די תלושים. אתה יכול לעשות את זה בהצבעה של 5 אנשים (כמו שעשו לערן) אבל כשמדובר ב-12 זה כמעט בלתי אפשרי.
 

shy6

New member
גם לערן יש מלא חברים

כך הוא אמר עשרות פעמים, אבל כנראה שאין לו באמת חברים טובים ואמיתיים,שיסמסו לו. ככה זה עם אלה שיש להם הרבה חברים.
 

ק קר קרן

New member
תצביעו ללאון אל תהיו שאננים!!

כולם בטוחים שהוא בטוח כי כולם אוהבים אותו ובסוף אף אחד לא יצביע לו! כולי תקווה שיהיו הצבעות מעטות לרנין ושהיא תעוף כבר!!:)
 

d a n 6

New member
הנה פירוט

אז כמו שאמרתי יוסי עינב ולאון בטוחים מבחינתי ג'ני ואשר משעממים אז אם הם ילכו זה בסדר אז לא צריך להצביע להם שי מעצבן ואם הוא יעוף אני אשמח ואני חושב שכך גם הרוב אז לא צריך להצביע לו אז נשארנו עם צבר,שפרה,איתי,קרן,נעמה וונסה שצריך להצביע להם שזה פחות מחצי מהאנשים בבית.
 

droriko

New member
זה לא הקטע של הכסף

אין לי בעיה לשלם 10-20 שקלים חד פעמי אי לא מצביע מתוך עיקרון לא יכול ליהות שיקחו פורמט מבטיח מעין כמוהו ויהפכו אותו לזול כמו שאר הריאליטיז שהכתימו את השם של הז'אנר .
 

d a n 6

New member
אבל אתה מסתכל רק על חצי הכוס הריקה

כמו שאתה אומר זה חד פעמי וזה יכול להיות לטובת הצופים. בקשר לזה שיש חמישה מועמדים להדחה בדרך כלל זה באמת דבילי ואני מקווה שיקום מישהו וישנה את זה אבל זה לא קשור לעניין ההצבעה הכוללת.
 
איכשהו

הגעת למסקנה ששפרה , איתי , קרן , נעמה וונסה עדיפות על פני רנין ? שתהיה לי בריא ... קרן צבועה אך יחד עם זאת משעממת רצח . לא ממש אסטרטגית ולא ממש חכמה . פשוט אישה יפה שמסתמכת על התכונה הזו ועל צביעות והכסף של אבא שיסדרו לה את החיים . נעמה היא סוג של ברווז צולע שאסור לזלזל בו . ההיא חופרת ללא הפסקה 24 שעות ביממה כמו דיווחי התנועה בגלגל"ץ רק בלי התוחלת ואתה בעד להשאיר ? וונסה , אוי ונסה , מה הדברים הטובים שאתה יכול לכתוב עליה ? שהיא אמיתית ? ( גם ג'ני וגם רנין וגם מיקי היתה וגם יוסי וגם עינב וגם ... ) כולם כמעט אמיתיים . מה עוד ? יש לה תחת עסיסי ? רק תגיד ותקבל כמה תמונות שאתה רוצה של טוסיקים שובבים ומוצקים ( וזה גם מה שיש לך מונסה רק תמונות ) . סוסים ודיבורים על סוסים עושים לך את זה ? רק תגיד וגם תמונות כאלה תקבל ... אתה פראנקופיל ( חובב התרבות והשפה הצרפתית ) ? מה בדיוק עושה לך את זה בונסה שאתה חש בצורך להשאיר אותה ?
 

d a n 6

New member
ונסה מאוד מענינת לדעתי

היא שובבה וחרמנית ויכול לצאת לה משהו עם אחד הבנים שלא כמו עם רנין שרק קודחת לי בראש עם הזיופים שלה.
 

בלאגנית

New member
צודק...היו מלכתחילה צריכים להגיד שצריך להצביע

למי שרוצים שיעוף ולא למי שיישאר זה נורא קשה כל צורת ההצבעה הנוכחית
 

RageBot

New member
די כברק להיות אהבלים זה נמאס עלי

מה זה "להעיף" מישהו? אין "להעיף" בתוכנית הזאת, יש להצביע למי שרוצים שישאר ולקוות שלמישהו אחר יצביעו פחות אנשים, אין לך כמעט השפעה על זה שמישהו יודח, בשביל לוודא שמישהו מודח אמורים להצביע לכל האחרים - זה לא אופציה.
 

lightflake

New member
אפשר לחזק את החלשים

נגיד להצביע לאיתי (למרות שאותי הוא מעצבן)
 
למעלה