חבר'ה- סקר לי אליכם/אליכן:

Kite Cat

New member
חבר'ה- סקר לי אליכם/אליכן:

פנטזיות- נושא מאוד גדול עם מילה מאוד מכשילה. מהי הפנטזיה המינית (איך לא?!) שלכם/שלכן? -תקציר על הפנטזיה. -באור או בחושך, בלילה או ביום. -הלבוש הרצוי שצריך ללבוש. -פריטים נלווים (אם יש). -מוסיקה (עם/בלי). -סיכוי למימוש (קטן/בינוני/גדול). אז קחו דף ועט ותרשמו רעיונות... שלי היא: יש בישוב שחבר שלי גר יער. (יער מסוג של קק"ל). חשבנו ללכת מוקדם בבוקר (5:00) להיכנס עמוק עמוק לתוך היער על שמיכה ענקית לשכב. בכל התנוחות האפשריות. אנחנו באמת הולכים לעשות את זה בשנתיים שלנו בחופש הגדול.

EverMan

New member
או , נחמד ...

טוב , אני ניכנס לזה - זו פנטזיה בכללי , אז - שאף אחד לא יעלב. -ככה ... משהו כמו מזרון מים , שכולו מלא שמן כזה ... 2 בחורות ... *אור נרות ... *לבוש ?עדיף בלי. *מוזיקה - בכיף ... *סיכוי למימוש - מה הבעיה ? רק צריך למצוא את הפלטפורמה.

icy rain drop

New member
יש לי המון....

אבל נורא קשה לי לחלוק אותן... אני מרגישה ממש רע איתן

icy rain drop

New member
כשהן לא מוסריות כל כך?....

כשהן עלולות לפגוע אם אני אחלוק אותן...?

peace a love

New member
אוקיי, שלי היא ככה:

יהיה זה בלילה...... אני אוסף שתי זקנות עם בגדים קצרצרים מגן החשמל בת''א, אנחנו מגיעים אליי הביתה, אני נותן להן ללבוש תחפושות סאדו ממש מפחידות, עשויות מעור וחורים בדיוק במקומות הנכונים...... ואז הן מרביצות לי שאני קשור עירום במיטה וצועקות "מי היה ילד רע?" ומצליפות בי עם שוט ואני בוכה "אני ילד רע!!! אני ילד רע!! רע מאוד!!!! מאוד מאוד!!! מאוד!!!!!" פחחחחח סתם! יש לי הרבה פנטזיות אבל לא ממש גדולות כמו שתיארת, משהו ממש פשוט לפי דעתי, הייתי מאוד רוצה לנסות לדפוק מישהי בתחת (כרגע זו הפנטזיה הגדולה ביותר שיש לי). מצטער על האכזבה עם הזקנות...חחחחח.

הפנטזיה שלי......

שלשיה במעלית שקופה שיש בקניונים......... אני חולמת על זה המון זמן בדגים- בלי מוזיקה- כמה שיותר.... זה יכול להיות מגניב.

תורי!!!

טוב... להיות שחיין.... (יש לי מישהו מסויים בראש...) ואנחנו במעלית. ולא באיזה מעלית עשירה ומהה\ממת. במעלית הכי פשוטה וזולה אבל כמובן שנקייה... לבוש?? לא משנה ממילא זה יורד... מוסיקה?? הקולות שלנו...!! ויש סיכוי שזה יתממש... סתם... לא יודעת..

NoNameMan

New member
מעניין...

אוקיי... ממממממ מזמן אין לי פנטזיה ספציפית, נשלוף אחת מהשרוול: - יש לי 2 ידידות דו-מיניות (אני וחברה שלהן היחידים שיודעים על זה) והן החליטו פעם אחת לשגע אותי (כי הן יודעות שהדבר שהכי מטריף אותי בעולם הזה, זה 2 נשים מזדיינות) והתחרמנו אצלי בחדר על המיטה, עשו לי הופעה כזו, ואסור היה לי לגעת בהן, הן נשארו שניהן עם חזיה ותחתונים ועשו דברים ששיגעו אותי וחבר הצמוד אליי... אז הפנטזיה שלי זה להיות עם שניהן, לא איכפת לי איפה וחרטא מסביב - העיקר להיות עם שניהן!!! מצידי אמצע עזריאלי / לב ים / בריכת שיערות ביצים וכו'... - שום פריטים נלווים - רק כוסים מגולחים, סליחה, שעווה!!!... שליחה, הורדת שיערות בלייזר!!!! - לא מעניין אותי מתי, מצדי ב-2 בצהריים, באמצע אוגוסט ליד כביש מהיר על אספלט רותח... - לא מעניין אותי מוסיקה, מצדי תקליטו שמן מחרבן ותשמיעו בפול ווליום... - סיכוי למימוש: בינוני...

Scandalous

New member
ניים פנטזיה...

אז ככה, אמממ.. בקתת עץ במקום מבודד ולשכב מתחת לשמיכת פוך ענקית כשבחוץ יורד גשם זלעפות תאורה- רק מאיזה נר או שניים לבוש- מה פתאום מוזיקה- שקטה ובקושי נשמעת פריטים נילווים- תנור שבור כדי שהחימום היחיד בחדר ינבע מהזוג המתלהט בין הסדינים סיכוי למימוש גבוה אני רק צריכה למצוא את האחד

אוקי ישמע קצת מוזר

שתי בחורות , אני , הרים , נוף מדהים , ושלג למה שלג , כי זה רך ונעים סיכויי למימוש:אפסי , בחורות , איתי , ועוד בפאקינג שלג , זה קפוא no fucking chance

guyp2

New member
..................................

בית הספר.. אולם ספורט.. המזרון הגדול.. חושך.. רק צריך שמיכה.. ואם אפשר גם מוזיקה.. אבל לא חובה.. סיכוי למימוש.. אממ.. לא יודע כרגע.. תלוי עם מי.. ויש לי את המפתחות לכניסה האחורית לאולם.. :)) מה דעתכם..?

למעלה