חבר'ה!! סתכלו על הנייבי! מה אתם אומרים אמת זה אכן יהיה?!! האם זה הסוול המושלם שחיכינו לו!?
ט טל קפלן New member 14/12/06 #1 חבר'ה!! סתכלו על הנייבי! מה אתם אומרים אמת זה אכן יהיה?!! האם זה הסוול המושלם שחיכינו לו!?
א אדון דרקון New member 14/12/06 #3 אני לא מצליח להכנס!! מלא זמן לא בדקתי את הנייבי ועכשיו פתאום לא עולה לי החלון הזה ששואל אם להמשיך או לא או משהו כזה..שלוחצים על YES ואז הוא מציג את התמונה...הקיצר אני לא יכול לראות ת'נייבי
אני לא מצליח להכנס!! מלא זמן לא בדקתי את הנייבי ועכשיו פתאום לא עולה לי החלון הזה ששואל אם להמשיך או לא או משהו כזה..שלוחצים על YES ואז הוא מציג את התמונה...הקיצר אני לא יכול לראות ת'נייבי
L LiorInDaMix New member 14/12/06 #4 נראה לי שהשבת גם אם... הים יהיה פלטה של שבת אני יילך... אני לא מסוגל יותר.. אי אפשר ככה בלי ים...
ג גיא מאשדוד New member 15/12/06 #6 כן. ../images/Emo60.gif אמרתי לכם שהאפריקאי יבוא ויביא איתו גלים יום שבת בעזרת השם אני נוחת והגלים ביחד איתי...
כן. ../images/Emo60.gif אמרתי לכם שהאפריקאי יבוא ויביא איתו גלים יום שבת בעזרת השם אני נוחת והגלים ביחד איתי...
P PinkyRaSta New member 15/12/06 #8 לא ../images/Emo210.gif 'אמרתי לכם' אומרים אחרי, לא לפני. חסל תקוות שווא. היו לנו מספיק כללו בחודש וחצי האחרונים. בארץ זה לא כמו באפריקה, לצערנו
לא ../images/Emo210.gif 'אמרתי לכם' אומרים אחרי, לא לפני. חסל תקוות שווא. היו לנו מספיק כללו בחודש וחצי האחרונים. בארץ זה לא כמו באפריקה, לצערנו