חבר'ה עוד מעט היומולדת של שרה...!! ב14.4 חבל שהיא לא תהייה לידי שאני יגיד לה מזל טוב....
א אליעד699 New member 2/4/07 #1 חבר'ה עוד מעט היומולדת של שרה...!! ב14.4 חבל שהיא לא תהייה לידי שאני יגיד לה מזל טוב....
T TzlilSimple New member 3/4/07 #2 חודש בול אחרי זה יש לי יום הולדת חבל באמת שהיא לא תהיה לידי שאני אגיד לה מזל טוב רגע, בת כמה היא תהיה? אני כבר לא עוקבת
חודש בול אחרי זה יש לי יום הולדת חבל באמת שהיא לא תהיה לידי שאני אגיד לה מזל טוב רגע, בת כמה היא תהיה? אני כבר לא עוקבת
A Aspen New member 3/4/07 #3 אני לא מאמינה היא תהיה בת 30! כרגע הייתה באפי, כרגע היא הייתה בת 20, איך חלפו להן השנים ככה? אני מפחדת שהשנים יעברו מהר גם לי! אבל חייבים להודות... היא נראית מדהים עדיין! עדיין נראית בתחילת שנות העשרים שלה.
אני לא מאמינה היא תהיה בת 30! כרגע הייתה באפי, כרגע היא הייתה בת 20, איך חלפו להן השנים ככה? אני מפחדת שהשנים יעברו מהר גם לי! אבל חייבים להודות... היא נראית מדהים עדיין! עדיין נראית בתחילת שנות העשרים שלה.
א אליעד699 New member 5/4/07 #5 אכן.... היא כלכך מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוף למה היא התחתנה עם פרדיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!