חבר'ה , עזרה בבקשה

הילוש152

New member
חבר'ה , עזרה בבקשה../images/Emo9.gif

אהלן וסורי על ההתפרצות לפורום הנהדר שיש לכם פה. באמת אני שמחה לקרוא ולראות איך שאתם מעודדים ומסבירים בסבלנות, תודה
.. בכל מקרה, רציתי לשאול כמה שאלות אם אפשר
1. מה בעצם חשוב לתנאי הקבלה לרפואה? על בעצם מסתכלים [זאת אומרת מה הכי חשוב: פסיכומטרי, בגרויות, כמה יחידות לימוד סיימתי או כמה יחידות לימוד עשיתי בכל מקצוע?] אני באמת מצטערת על אי הידיעה, ואני ממש אשמח לעזרהמכם
2. למרות שנראה לי שאני כבר אדע לענות על שאלה זו אם תענו לי על הראשונה אז רציתי לשאול אם זה קריטי אם אני לא לומדת פיזיקה/בילוגיה/כימיה, ולהיות ב 4 יחידות מתמטיקה? תודה מראש בכל מקרה והמשך ערב נעים

morancho1

New member
היי וברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ממש לא התפרצות, אנחנו פה בשביל לעזור.. לשאלתך הראשונה: מה שחשוב לרפואה זה סכם גבוה בשמיים... איך מגיעים לסכם הזה? מפציצים בפסיכומטרי, וגם מקבלים בגרות גבוהה משהו כמו 110. איך מגיעים לבגרות כזאת? מקבלים ציונים מאוד גבוהים במורחבים שלך. מה המורחבים שלך פחות חשוב, כל עוד את מגיעה לציום מעולה. יחד עם זאת ניתן לומר שכימיה פיזיקה מתמטיקה ואנגלית ב5 יחידות מומלצים אבל! לא במחיר של פגיעה בממוצע. את המקצועות ניתן להשלים לאורך הדרך וקורסי קיץ. ולשאלתך השנייה: זה לא קריטי אם לא תלמדי את המקצועות האלה. מפתיע, אבל דווקא ביולוגיה לא מהווה מדד לכלום בקבלה..מתמטיקה-5 כימיה-3 ופיזיקה-5 משלימים במהלך לימודי הרפואה או בקורסי קיץ. מה שחשוב זה המ-מ-ו-צ-ע. אם את לא עושה 5 יח"ל מתמטיקה, תוודאי שאת מקבלת ציון גבוה מאוד במתמטיקה של 4 יח"ל, אחרת תתקשי להגיע לממוצע הבגרות הדרוש. שיהיה לך בהצלחה...

למעלה