חברה, עזרה בחיפוש המנהל, כנסו

חברה, עזרה בחיפוש המנהל, כנסו../images/Emo53.gif

הלך לאיבוד: איש בשם משה, לאחרונה נראה לפני חודשיים בפורום המזרחית, טוען שהוא המנהל, במקרה וראיתם אותו אנא פנו לפורום מזרחית או לתחנת משטרה הקרובה, החיפושים מתחילים ביום שישי בשעה 14:00 וימשכו עד למציאתו. כל היודע דבר מתבקש לכתוב אותו כאן בפורום.

אלון היקר-אני מוציאה עליו קלסטרון../images/Emo50.gif

לא נתת לי קווים כללים עליו איך שהוא ניראה- וכל זה אבל צירפתי תמונה אםיש מה לתקן אתה צריך לעדכן אותי,אני עובדת על זה בימים אלו בקוסץ שצירפתי זה מה שיצא. אוהבת וממתינה לעדכונים. >>>>> ילדת החופים- אלין

אאלון- אני חושבת שמשה כאן בבקשה

מצאנו אותו בדמות נער עם בחורה קצת גדולה ממנו לא מוכרת למשטרת ישראל בכלל- האם זה זה? ממתינה לתשובה-<<<<< ילדת החופים<<<<< אלין. (שוב שכתי להגדיש) תיקון: <<<<<<< ילדת החופים>>> אלין

אלין נשמה

את הבחורה אני מכיר, ואני לא אגיד לכולם מי זאת, את הבחור אני לא מכיר, זה באמת הוא אלין?

אלון שלנו -אולי נכנע יוכל לעזור לך

נו תשאל אותו אולי הוא יכול לענות לך מי הוא הבחור שם אולי הוא מכיר הוא מאוד טוב בלזהותפנים אתה מבין??.................... אני עדיין בחיפושים תאמין לי כ לרגע שווה מאמץ למצוא את משה הנימלט. אוהבת אותכם בתפקיד הקלסטרונית <<<<<ילדת החופים>>>> אלין

שחור

New member
ממידע פנימי שקיבלתי מסוכני השב"כ

נמסר לי שמשה מחכה לADSL שלו ולא מתחבר עד להודעה חדשה. ממקורות אחרים נמסרשגם בפורום השני אותו הוא מנהל הוא מתחמק מאחריות מקווים שיחזור אלינו בקרוב בהשחרה ובאהבה שחור

למעלה