חברה,עזרה!!!!

חברה,עזרה!!!!

אני ביום ראשון נוסעת לטבריה, עד יום רביעי...... איזה בגד ים כדאי לשים?לבן?שחור?או תכלת כזה? ומה לשים למסיבות? יאבה,חחחח......טבריה והמרכז שונים כלכך......

Shir Life

New member
../images/Emo41.gif

בגד ים - לא משנה... מה שאת אוהבת... למסיבות (בהנחה שאת מדברת על מסיבות חוף) - ג'ינס ואיזה חולצה פצצתית

ג'ינס?! ../images/Emo5.gif

למסיבת חוף?!
אני מתחיל להרגיש את הזיעה רק מלחשוב על זה...

SHOGER HTE BABE

New member
מכנסון קצר

ג'ינס קצר ויפה... מגניבוש אבל תלוי כולם מתלבשים באמת עם ג'ינסים!!?!?!?!??! חולה על ג'ינסים
בגד ים באאאאאאאאאאאמת זה מה שאת אוהפת... אני ממליצה על בקיני! הכי יפה... משולשים זה הדבר החם של הקיץ...

Adi15

New member
המלצה שלי ../images/Emo26.gif

למסיבת חוף יכול להיות נורא יפה מכנסי דייגים או מכנס "חיתול" כזה (מקווה שאת מבינה....) והחזייה של הבגד ים שלך....

ככה.....קודם כל...

תודה רבה...... בגד ים?החלטתי.....כחול(משולשים,ביקיני) בגדים?מסיבות.כן זה מסיבות חוף.... אז נראה לי שאני אלך על ג'ינסים 3/4 או משהו כזה.... וחולצות? בדר"כ נשארים על הבד ים או סתם חולצה.... נראה....בעעעע

Shir Life

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo41.gif

1. מסיבות חוף זה בלילה ונעים שם יחסית למועדונים, ככה שאם הולכים עם ג'ינס למועדון אפשר גם ללכת לחוף עם ג'ינס 2. זה תלוי... את באמת מתכוונת להכנס למים?!?!
ככה הולכים לחוף... ג'ינס וחולצה יפה! יש כאלה שגם בחולצה לא משקיעים... בכל מקרה על לבן אני לא ממליצה, כי יש קצף וכל מיני שטויות בדרך כלל, ואת סתם תכתימי את זה

חחח.... אז ככה

חולצה רוב הסיכויים שאני לא אשים,אשאר עם חלק עליון של הבגד ים, או סתם איזה משהו חמוד... וככה,ג'נס 3/4 והכל..... ותודה.... אגב,לבן?בטח שלא......בז' :) בצחוק

קרן..

תעשי סיבוב לפני שאת נוסעת בלי קופר... יש שם מכנס גי'נס קצרצר, ממש ממש יפה
זו מסיבת חוף
צריך משהו קליל, יפה ומגניב

zemer3

New member
תגובה

מאמי שלי אענה לך בקצרה: מה שלא תלבשי תקבלי.

הממ אני חושבת..

בגד ים כמו שהחלטת תכלת נשמע טוף.. ומסיבה.. למסיבת חוף הכי הולך בעיניי דפקא.. אממ.. חזיה של בגד ים ו... מכנסון קצר או איזו חצאית קצרה כזאת נחמדה

זה בערך מה שחשבתי, אגב טל

עשיתי סיבוב בלי קופר,רק שלא נשארו מכנסיים במידה שלי..... הכל היה מעל 36,ואני הייתי צריכה 34 :"(

חחחחחחח......לא בובה'לה!!פשוט

אני קטנטונת.....יעני קומפקטית...... חחח.......אני שוקלת הרבה!!!! אני שוקלת 48 והגובה שלי 162.....

למעלה