חבר'ה... עזרה...

חבר'ה... עזרה...

יש לי קבוצה של בסביבות ה-16 ילדים בכיתות ג'-ד'... אני אומנם לא המדריכה אלא הרכזת אבל אני צריכה עזרה.... הם ממש משתוללים... אין להם גבולות... ולמרות שיש 4 מדריכים ואני שם... קשה לנו להשתלט עליהם.. ואנחנו מחפשים דרך בלי שאני אוציא את הגרון שלי כל הזמן... הפעולה היא רק שעה ולכן קשה לעשות להם משחקים ממריצים בהתחלה בלי שזה יקח זמן מהפעולה... יש לכם רעיון אחר?? תודה, סיון..

F00D Is G00D

New member
כמה

א' - לכל ילד יהיה מדריך משלו - רצוי לחלק שלכל מדריך יהיה ילד - מרגיז - בעיתי - חמוד - ורגוע ככה לא יהיו כפילויות של הוראות - וכל מדריך יעשה בדיוק אותו הדבר ב' - דאגו למסר מאוד תקיף - זוג מעביר פעילות, השניים האחרים משתיקים + אל תתני למדריכים להתערב אחד לשני, תני כל פעם רק לזוג אחד להעביר מתודה ג' - מתודה/משחק דוגמה ואחר כך הסבר! ד' - חלוקת דינאמיות לילדים שבו ביחד ותחליטו על מאזן הכוחות בקבוצה - תחליטו איזה סוג של מתודות יעבוד על קבוצת כוח אחת ואיזה על אחרת - נסו לשלב בלי לקפח אף אחד מהצדדים, ה' - אני מאמין שבבניית המערך שותפים 2 אנשים אני מציע ששניים יבנו את הבסיס של הפעולה עם מתודות בסיסיות וזוג אחר יתאים את המתודות לקבוצה אני מבין שלא הכל תקף לגביכם - ואני מאחל בהצלחה גידי

למעלה