חברה עזרה :]

הילוש152

New member
חברה עזרה :]

לכבוד יום הולדתי :p אני מעוניינת לרכוש תוכנה לעשיית שירים כולל הכל, לא בסיס של רק שילוב של 2 שירים אלא יותר עם כל האפקטים, והכל.. רציתי לדעת ממכם איפה אפשר להשיג ולא דרך האינטרנט :\ ושמות של תוכנות? תודה רבה מראש וחג שמח וכשר!

דור דקל

New member
היי הילה

יש תוכנות למקסוס, תוכנות עריכה ותוכנות ליצירה כל אחת מהן שונה זו מזו לגמרי. אני אנסה להסביר לך את ההבדלים בצורה הכי פשוטה: יצירה בתוכנות ליצירה את יוצרת את המוסיקה בעצמך, באמצעות הכלים הדרושים לאולפן ביתי מינימלי - מחשב חזק, כרטיס קול טוב, קלידים ומוניטורים (מערכת שמע). בין התוכנות הפופולריות ליצירה:cubase, nuendo ו- reason מיקס תוכנות המיקסוס מאפשרות לתקלט באמצעות מחשב, בקטעי WAV ו-MP3, ללא צורך בקומפקטים. באמצעות כרטיס קול עם מפוצל ומיקסר ניתן להחליף שירים, למקסס ביט על ביט ולהוסיף אפקטים פשוטים. בין הוכנת הפופולריות: virtual dj ,final screatch (traktor) עריכה באמצעות תוכנות העריכה ניתן לבצע שינויים עד לפרטים הקטנים, כמו לחתוך קטע מסויים משיר, לחבר בין קטעים שונים ועוד. התוכנות הפופולריות: sound forge, cooledit, goldwav מקווה שזה לא מסובך מדי... אם יש לך שאלות אנחנו פה חג שמח! ומזל טוב:)

הילוש152

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל תודה רבה לך =] אממ על מה אתה הכי ממליץ בעצם מה שאני רוצה זה למקסס לא ממש ממש ליצור אלא ליצור משלי על אקפלות ואינסטרומנטלים ולהוסיף אפקטים.. ולא אמרת איפה אפשר לרכוש מלבד האינטרנט =] תודה מראש

דור דקל

New member
לא אמרתי באינטרנט...

לפי מה שאני מבין את מעוניינת בתוכנה למקסוס. ב"קלימבו" יש את mixvibes,ב"די ג'יי סטור" יש את final screatch. את virtul dj אפשר להשיג ב-virtual-dj.com. בכל מקרה, אם את מתחילה בתחום, הייתי ממליץ ללמוד על הדבר האמיתי קודם כל, כלומר קומפקטים ומיקסר, ורק אח"כ לעבור לתוכנת מחשב. יהיה לך הרבה יותר קל.

Twisted Girl

New member
הילוש =))

היי מתוקה, מה שלומך? חח מקווה שהכל בסדר... דור נראה לי שהיא התכוונה לקחת דברים מוכנים ולתת להם את הטאץ' שלה לא להיות דיג'יי, אלא יותר לכיוון יוצרת... בכל מקרה.. חבל שתרכשי תוכנה ובסוף לא תאהבי \ לא תתחברי \ תוותרי תורידי דמו או משהו.. תראי אם מתאים לך ולאיזה תוכנה את מתחברת ואז תרכשי אותה :)

למעלה