חברה עכשיו ניכנסתי ל סקר ומה גילתי

MAD D

New member
חברה עכשיו ניכנסתי ל סקר ומה גילתי

מה כבר אפשר להגיד באצם רוב הפורום הוא סתם אנשים שניכנסו במיקראה או אנשים שרק התחילו לצייר חברה לכל מי שהתחיל לצייר עכשיו ולכול מי שסתם מתעניין רק שתדעו שזה לא סתם עוד טראנד מגניב שכזה זה משהו שניהיה חלק מימכך עם הזמן נגיד אני כבר לא יכול ללכת ברחוב בלי להיסתכל על קירות וישר לחשוב על איך כתובת תיכנס שם ואיך להלביש שם כתובת או איפה יהיה יותר לפוצץ לזרוק בומבס ודברים כאלה אז רק שתדעו שעם אתם ניכנסים לעסק הזה סתם אז חברה תעזבו את זה עכשיו ותגמרו עם העניין

Patience

New member
לא הכי מסכים איתך דימה

שמע אחי כנראה שיהיו באמת כאלו שיתפסו מתחום הגראפיטי (אפשר להגיד שזו גם אומנות) טרנד חדש ויתחילו כמובן להתחיל לצייר סקיצות ויתחילו להכנס לזה אתה אומר להם לעזוב את את זה ואני שואל למה? בשביל מה? הפורום הזה הרי נועד לקדם את אומנות הגראפיטי לפחות בארץ אנשים יותר נחספים לגראפיטי, מקומות שהגראפיטי יותר נראה וזאת לפי דעתי הייתה המטרה של הפורום הזה, להראות ליותר אנשים מה זה גראפיטי בוודאי שצריך לקחת בחשבון שיהיו הרבה אנשים חדשים שרק נכנסים לקטע הזה כי הם כל פעם מגלים משהו חדש- אם זה אמנים שונים, סגנונות, מקומות עם גראפיטי וכו' מה שאני בא לומר כאן- אני יודע שיש לך וותק בעניין האומנות הזאת
ומה שאתה מרגיש לגביה כפי שציינת בהודעה שלך למה לא לתת לאחרים להרגיש את זה? למה לא לתת להם גם לקבל ידע נוסף בתחום הזה? בגלל זה יש את הפורום הזה ואתה כנראה שם לב שיש הרבה חדשים שעוד נמצאים בהתחלה אבל עם הזמן הם יתקדמו ולפעמים יש את אלה שבאמת יש להם את הכשרון לזה הפורום הזה בא לשנות ולהשפיע

למעלה