חבר'ה, ענין דחוף.

חבר'ה, ענין דחוף.

הודעה מסֻימת בפורום סינגלס קלאב, שאני לא בטוח שתרצו קִשור אליה, פֻרסמה בשער "תפוז אנשים" בלִווי תמונתם של הרבי ז"ל מליובאוויטש והרבי הריי"צ. אני, כידוע לחלקכם, יוצא בשאלה, אבל עדַין, זה קומם אותי. כתבתי מכתב מחאה לעורך תפוז, מה שאני מבקש שגם אתם תעשו. דברים כאלה לא צריכים לקרות וודאי - לא להִשּנות. תודה על תשומת לבכם וגמר חתימה טובה. יונה

א77

New member
אבל עדַין, זה קומם אותך ?!

אבל עדַין, זה קומם אותך ?! מה קרה? מדוע? למה? לא הבנתי מה מקומם, מה היתה מגמת הפרסום? או בכלל מי אני ומה אני בתור אזרח מן השורה שאכעס על משהו כזה? אתה יוצא בשאלה? זה קשור לזה? או למה בדיוק? אולי פרטים והסבר במעט בבקשה. ובאיזה שאלה אתה יוצא? ומניין אתה יוצא? ולאן פניך מועדות? Sory אמת לא הבנתי כמעט מאומה.

אם הייתי שם קשור

להודעה ההיא - היית מבין הכֹּל. אבל מצד שני - אולי לא היית מספיק להבין וכבר היו מוחקים את ההודעה שלי. ובכן, לקשי ההבנה: היה פִּרסום של הודעה בוטה ולגלגנית, ולהמחשה השתמשו בתמונה הנ"ל. אם זה על ה*** שלכם - סליחה שהטרדתי אתכם. אריאלה, מוטי, מִחֲקו, בבבקשה, את ההודעה.

אלישיר

New member
אל יחר אפך, אחי היקר....

בעזי"ת אומר רבי נתן מברסלב, שאין כזה דבר יהודי שלא מאמין. יהודי שיצליח לחלוטין לכפור, ימות בו במקום, כי צינור החיות שלו יפסק. זה לא מוזר בעיני שכל אחד שנשמה יהודית באפו, אתה למשל, לא ישוש על חילול קדשי ישראל, וללא כל קשר עם אורח חייו שלו עצמו. ראיתי בשיטוט מזדמן אצלכם , מישהו שהשתמש בניק של שם הויה עם הקשר מיני ר"ל, ולא ראיתי שקבלתם אותו שם במחיאות כפיים בלשון המעטה. ישר כח, ויה"ר שתמצא אושר בכל אשר תפנה. מכל מקום, אולי תוכל להדריך את עמי הארצות שביננו (אני), איך שולחים מכתב תלונה ולאיזה כתובת.

א77

New member
קבלתי

זה לא על הרבי שלי איני חבדניק אבל אני מכבד כל רבי וגם כל חסיד וגם כל ליטאי וגם כל מתנגד וגם כל חילוני. לפעמים אני מתווכח עם הזולת לגופו של ענין אך לא לגופו של המתווכח או האדם. גמר חתימה טובה

אחי,

גם אני לא חב"דניק ולא הייתי כזה (למרות שיש לי עד היום רומן ארֹך עם חב"ד על אש קטנה). אבל זאת בכלל לא שאלה "מי אני" או "מה אני", מה שהיה שם זהו בזיון עצום איך ומאין שלא תסתכל על זה, ותהיה, מצדי, אסקימואי. א גוטן שבת און א גמר חתימה טובה.

למעלה