חברה .... ערב טוב לכם!

חברה .... ערב טוב לכם!

הייי מה המצב? מקווה שנהניתם ביום שישי בערב כי אני מאוד נהניתי אז קפצתי לשאול מה נשמע? מה ככה? מה חדש ?

אחלה מסעדה , והכי נגנבתי

שזורקים את הקליפות של הבוטנים מתחת לשולחן זה קרעעע אותי

eyal-m

New member
תיכננתי לנסוע לירמי קפלן במרידיאןןן

אבל במזל שלא הלכתי כי שמעתי שהיה חרא <סלחו לי...> אז בסוףףף סתם יבתי עם חברים ב"ג´חנון של אמא" בקריית חיים מי שמכיר למרות שאני לא סובל ג´חנון אז סתם אחלתי פיצההה ואחר"כ היסתובבנו עוד באח"י אילת זהווו

סבבה אייל

מי לימד אותך לעשות ת´חתימה אחי

GALI02

New member
מלאווח מבית אמא אתה מתכוון

ומה יש לחפש באח"י אילת... אחותי ישבה בבורדו ביום רביעי שעבר וקיבלה ת´קילקול קיבה של החיים יום אחרי זה. אז זה לא ממש מוכח שזה משם. אבל תעשו אחד ועוד אחד... חחחחח עוד יפוצצו אותי מכות על ההשמצה הזאת.... בכל אופן אם כבר לשבת זה בדיזל/בסאנרייז. ואני אישית כבר מיציתי את כל המקומות האלו.....

tygger

New member
לא דיזל!!! שונא את הדיזל.

מקום מגעיל עם אוכל לא משהו. והחוויה שהיתה לי שם עם האוכל היתה בין הגרועות שהיו לי. אוכל הגיע קר, לא מבושל טוב ועוד העיזו לומר לי שזה נראה להם בסדר. אני בדרך כלל לא מחזיר מנות ומשתדל לתת צ´אנס לאוכל אבל זה כבר היה מוגזם. חמישה אנשים שטוענים שהמנה פשוט מגעילה אני חושב שהיה צריך לומר להם משהו... בכל אופן, אני משתדל לא לחזור לשם כל עוד אני יכול. ואפשר להשמיץ חופשי פה. יש אישור ;_)

GALI02

New member
תודה על האישור

ואני מתנדבת להיות מבקרת בתי הקפה באיזור.לפחות בקריות אין בית קפה שלא פקדתי אותו. ולאו דווקא כי אני חובבת בתי קפה(כבר אמרתי שמיציתי) אלא מאילוצים אחרים. ואתה צודק הדיזל באמת התדרדר. פעם אחרונה שאכלתי שם הזמנתי אם אני לא טועה סלט ניקולאי מוקפץ והיה מזעזע- לא מומלץ!!!! ראו הוזהרתם! הגלובס במוצקין בסדר.וגם הסאנרייז... יאללה ביי בינתיים.

למעלה