חברה, עשיתי היום קניה נהדרת ../images/Emo70.gif
הייתי בשופינג בשוק, קניתי המון בגדים, והמון המון תכשיטים ממש בזול! עברתי עם דודה שלי ליד דוכן ספרי ילדים והיא נתקעה שם כרגיל. פתאום, אני רואה ספר קטן ומגניב, הטעם שבצמחונות אדי ראג´ מתכוני בריאות לגוף ולנפש ספר מ-ד-ה-י-ם
ממש
קניתי ישר כמה עותקים שיהיה לתת מתנות ולשכנע אנשים. זה ספר שמסביר למה צמחונות, לא רק תוכלו ירק כי זה בריא. להלן ציטוט מהספר: (פתחתי דתם עמוד לקראת הסוף) "הדבקים מקיימים ארבעה כללים שמסייעים להם לתפח תכונות אנושיות לצורך התקדמות רוחנית, כגון חמלה, כנות, נקיון ופשטות, כמוגם לשלוט בדחפים וביצרים של החושים והמחשב (hamechshav לא hamachshev!!), ואלה הם: 1. המנעות מאכילת בשר, ביצים ודגים 2. המנעות ממשחקי מזל והימורים ......" עוד ציטוט: פילוסופיה שטנית אי אלימות כלפי בני אדם תוך התרת רצח ופגיעה בחיות מסכנות - זו פילוסופיה מרושעת ושטנית....." יש שם גם פרק שעוסק בכימיקלים ורעלים שבבשר ממש מתלהבת מהספר. תיקנו אותו בכמה עותקים...
הייתי בשופינג בשוק, קניתי המון בגדים, והמון המון תכשיטים ממש בזול! עברתי עם דודה שלי ליד דוכן ספרי ילדים והיא נתקעה שם כרגיל. פתאום, אני רואה ספר קטן ומגניב, הטעם שבצמחונות אדי ראג´ מתכוני בריאות לגוף ולנפש ספר מ-ד-ה-י-ם