חברה, עשיתי היום קניה נהדרת

lilithmm

New member
חברה, עשיתי היום קניה נהדרת ../images/Emo70.gif

הייתי בשופינג בשוק, קניתי המון בגדים, והמון המון תכשיטים ממש בזול! עברתי עם דודה שלי ליד דוכן ספרי ילדים והיא נתקעה שם כרגיל. פתאום, אני רואה ספר קטן ומגניב, הטעם שבצמחונות אדי ראג´ מתכוני בריאות לגוף ולנפש ספר מ-ד-ה-י-ם
ממש
קניתי ישר כמה עותקים שיהיה לתת מתנות ולשכנע אנשים. זה ספר שמסביר למה צמחונות, לא רק תוכלו ירק כי זה בריא. להלן ציטוט מהספר: (פתחתי דתם עמוד לקראת הסוף) "הדבקים מקיימים ארבעה כללים שמסייעים להם לתפח תכונות אנושיות לצורך התקדמות רוחנית, כגון חמלה, כנות, נקיון ופשטות, כמוגם לשלוט בדחפים וביצרים של החושים והמחשב (hamechshav לא hamachshev!!), ואלה הם: 1. המנעות מאכילת בשר, ביצים ודגים 2. המנעות ממשחקי מזל והימורים ......" עוד ציטוט: פילוסופיה שטנית אי אלימות כלפי בני אדם תוך התרת רצח ופגיעה בחיות מסכנות - זו פילוסופיה מרושעת ושטנית....." יש שם גם פרק שעוסק בכימיקלים ורעלים שבבשר ממש מתלהבת מהספר. תיקנו אותו בכמה עותקים...

lilithmm

New member
שכחתי להוסיף

הספר מבוסס על שיעוריו של שרי שרימד מייסד אאצ´אריה של האגודה הבינלאומית למען תודעת קרישנה הספר מכיל הרבה מתכונים צמחוניים נחמדים

EaTit442

New member
לפני איזה שנתיים

איש אחד בתל אביב נתן אותם תמורת תרומות לאיזו אגודה, דווקא לא משהו של בעלי חיים, ילדים בסיכון אם אני לא טועה. ברור שלקחתי, כאילו, דהה.. -יעל-
(סוגריים זה חושני)

הרה קרישנה... ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

הרה רמה... זה ספר של תנועת "הרה קרישנה" בארץ (אם אני לא מבלבל אותו עם ספר אחר). נראה לי שגם לי יש אותו... יש שם אחלה מתכונים הודים (טבעונים עם חלב...) יש להם סדרה די גדולה של ספרים. תרגומים של הבהגווד-גיתה ועוד כלמיני.

למעלה