חבר'ה פסח שמח לכולם:)!!!!!!!!!! ומה עם מפגש?

חבר'ה פסח שמח לכולם:)!!!!!!!!!! ומה עם מפגש?

באלי כבר לפגוש אותה היא חמודהההההה מישהיא סיפרה לי שהיא פגשה אותה פעם אריאלה את דתברי עם גילת ותארגני לנו מפגש כיפי? תודה על הכל:) עומרי

אז ככה.... בקשר למפגש:

זה מוקדם לארגן בפסח, וגם לא כל כך מתאים כי גילתי עסוקה בצילומים של פאנקייר, לאפנת הרכיבה שלהם. גם היום היתה בצילומים. אז אנחנו נתכנן את זה לטיפה מאוחר יותר, עד אז נכניס עוד חברים חדשים במסגרת המבצע ובכלל... בינתיים יש לנו 1:1... עומרי הביא את טל, ולאה הביאה את אדווה. גל, אתה באת לבד, או שבא לך להצטוות למישהו אחר? התחרות בעיצומה.... מי שיביא הכי הרבה חברים מנצח. הסינגלים רק מחכים לכם. ביקשתי מגילת שתחתום על הקטלוגים והיא תעשה זאת, אז המשיכו לעבוד במרץ, כי זה כדאייייייי. המפגש יהיה אחרי שנגדל קצת, אבל לא נחכה עוד הרבה. אל דאגה. אני ישים גז על העניין. מבטיחה, ואתם יודעים שאני עומדת בהבטחות שלי.... יאללה... בואו נגדל כבר!! מתאים לנו לגדול.

1mayush

New member
גל כבר היה פה ../images/Emo8.gif

הוא לא חדש.. נכון ?!
אחלה ילד :)

אמרתי כבר שאני לא רוצה סינגלים לאה יכולה לקחת

אמרתי כבר שאני לא רוצה סינגלים אז תוכלי לתת אותם ללאה

היא כל יום כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה פעמים ביום היא מבקרת וקוראת כל, אבל ממש כל מה שאנחנו כותבים כאן. היא גם רוצה לקת חלק מחייכם, ככה שהיא יודעת הכל. היא לא תמיד כותבת, כי ככה בין לבין היא קוראת, אבל לא מגיבה. כל השיחות שלנו מתחילות בסקירה של מה הלך פה בבית שלנו, ואז אנחנו ממשיכות לכוונים אחרים. אתמול למשל דיברנו על החדשים... אדווה, טל וגל. היא אוהבת כשנכנסים אלינו בני משפחה חדשים ואנחנו גדלים. אל תדאגי גילתי... המשפחה עומדת להיות משפחה מרובת ילדים... אני סומכת על בני המשפחה הקיימים שיעשו את העבודה. חופשי סומכת...

למעלה