חברה צעירה ודינאמית,

Barbie

New member
חברה צעירה ודינאמית,

מחפשת מומחים טכניים, בעיקר בתחום הנייד, הנישא והסלולרי. אנו מחפשים יועצים וקבלני תוכנה / חומרה, לעזרה בפיתוח מוצר בתחום הגאדג´טס. אם שיחקת בקומודור 64, היה לך גיים גיר, וב - BBS שלך היו שלושה קוים (ומהם, לפחות אחד מזוייף...), נשמח לשמוע ממך. לפרטים, [email protected].

rattlehead

New member
כל כך מצחיק

בBBS שלי על באמת היו שלושה קוים שאחד מהם היה מזוייף. אוי.. נוסטלגיה.

rattlehead

New member
אהם

ואז כולם ידעו שהיה לי קו מזוייף..:) דרך אגב. עדיין יש לי גיים-גיר. (בהזדמנות אני גם ישיג לו משחקים... וואו. שנים שזה בארון :) אבל ב64 לא יצא לי להשתמש. אולם היה לי אטרי ישן נושן אבל תותח לזמנו :)

Barbie

New member
תאמין לי,

לא היתה מערכת אחת בארץ (PCBoard), שלא היה לה איזה קו מזוייף, יענו במסגרת הרינג דאון. הגדילו לעשות הכוכבים שרשמו שם משתמש (בעיקר של קוריירים כבדים), ונתנו את האפשרות לראות אותו. אל תתבייש. אטארי זה גם שווה. קומודור, אמיגה ואטארי הם היסודות. אם יש לך גיים גיר, אני מניח שהיה לך סגה (איכסה ביכסה נינטנדו) ?

rattlehead

New member
נינטנדו?

גועל נפש. למרות שלא ממש היה לי סגה. המממ.. לחבר טוב שלי היה מגה-דרייב ככה שזה מסתדר. ישר אחרי האטרי עברתי למחשב (בשביל להקים BBSים עם קוים מזויפים :) הראשון היה RA השני אכן PCB ואני זוכר שהיה לי איזה PPE שהיה מזייף קוים. לזכותי אני אומר שלא השתמשתי בזה! (לא שזה היה עובד על מישהו רציני...)

Barbie

New member
לחבר טוב שלי היתה מערכת RA,

וכל הזמן רבנו, תוהים לגבי זהות המערכת הטובה יותר. אני אישית, תמיד, העדפתי PCB, והוא התנדנד בין RA לכל מיני מערכות אזוטריות ("ProBoard ? מי לעזאזל משתמש ב - ProBoard ?"). אני חושב שמשטרת ישראל ענתה על השאלה כבדת - המשקל, כשעצרה אותו (ליקויי אבטחה ושליטה של ה - CoSysOp). את ה - PPE שהזכרת כתב מישהו שאני מכיר. היה לו דלת אחורית חמודה כזאת, שבהקשה על רצף של שלושה כפתורים, קיבלת תמונת מצב אמיתית על המחוברים, ויכולת לנתק משתמשים. אתה (ואני) ממש בגיל הנכון. למרות שאני מתעסק במסיבות כמה שנים, עדיין בכל פעם שאני שומע את המילה סצינה, אני צוחק ואומר לאנשים שאין להם מושג מהחיים שלהם. תיכף תגיד לי ששירתת בממר"מ (או לפחות עשית קורס מפעיל מחשב גדול), אוהב טכנו ושונא אנשים עם סובארו. זה ממש משעשע, כמה שהעולם קטן - במטבח בטירונות שלי מצאתי מישהו שהיה מהצד השני של הקו במשך שלוש שנים. מתישהו הוא עשה לי Nuke + Lock, על העלאה של משחק עם איזה מליון חלקים, כי ה - Diz לא היה מסודר. עוד לא ראית אותי מבשל, עד שלא ראית את יצירת המופת שלי - SysOp בלוף ותפוחי אדמה.

rattlehead

New member
נשמע טעים

טוב, הסיבה שהחלטתי לבסוף להשתמש בPCB היא בעיקר בגלל הPPEים שתכנתתי. זה היה הכי בטוח. לא אהבתי להשתמש בPPEים של אחרים מחשש לפריצות. (למרות שהצלחתי לפתוח את ה"מוגנים" שבהם... :). מה שכן, אני לא אגיד לך ששירתתי בממר"מ ולמעשה לא עברתי שום קורס שקשור במחשבים למרות השרות המספק. אני לא אוהב טכנו ועד אני לא אקנה לי מכונית פרטית אני שונא אנשים עם כל סוג מכונית. אני זוכר שבסוף ימי הBBS (וכניסת האינטרנט) היה איזה אחד שנכנס כל יום ל DOWNLOAD.COM מוריד משם משהו חדש וקורא לזה "day warez" :) אההה פעם שבגרוש היה חור ו"LAMER" היה LAMER)

Barbie

New member
זה עוד כלום,

אחד מן הבכירים שבאנשי הסצינה הישראלית, שמפאת כבודו לא אזכיר את כינויו, לקח את ה - Autoexec.bat שלו, והשתמש בתוכנה שמנפחת קבצים, בשביל לקבל קרדיט שיספיק לו להוריד איזה קובץ מהמערכת שלי. ניהלנו שיחה קצרה ומעניינת כמה שניות לאחר מכן. באמת תהיתי לאן הוא נעלם (חבל, דווקא היה חלק מצמד מעולה). כתבתי את ה Nuke PPE מחדש, בשביל לתת לו 100*, אבל הוא לעולם לא חזר למערכות שהייתי בהן. אההה - Lamer for a day, lamer for life. אני מאוד מתגעגע לימים ההם. היית מחכה למשחקים, ומקבל תמורה מלאה (וזולה למדי). היה בזה ריגוש של קהילת מחתרת אנונימית, אבל כולם הכירו את כולם. העיצובים היו מדהימים (Sticky Baboon המשגע, יחד עם Phanatik הפסיכופט עיצבו לי את הכל). מה יותר כיף מלראות את כל ה New Uploads שלך רצים ככה, עם Diz מסודרים... תענוג. צריך לחזור לימים ההם, של ה - Ascii וה - Ansi. נקרא לכולם לחזור (מי שלא בכלא, כמובן), ונפציץ.

rattlehead

New member
נוסטלגיה

וואו. הזכרת לי את סטיקי... מאיזה גרופ הוא היה?... בהחלט היה מדהים. אין כמו ANSI. ובהחלט היתה תחושה של קהילה. במיוחד אחרי שכבר הכירו אותך וזיהו אותך בBBSים שונים. אז כשאומנות היתה אומנות ומוסיקה היתה מוסיקה גם עם 4 ערוצים. יאללה. מקימים אתר אינטרנט על בסיס ASCII לזכר הימים ההם?

Barbie

New member
היה בכמה קבוצות כבדות,

אבל Tattoo הייתה הישראלית שבהן, אני חושב. אפשר עדיין להוריד Packs שלהם משניים שלושה אתרים (יש לי כתובות, אם תרצה). במפגש ביהוד, אני חושב, הוא צייר לי חולצה. סוף הדרך. אני אשמח להקים אתר, אבל אין לי יכולת לצייר מרובע (אני לא מדבר על ריבוע, אלא על סתם מרובע). מצד שני, תמיכה מורלית זה צד חזק שלי. אגב, יש סיכוי שקוראים את זה אנשי סצינה נוספים, וסתם מתביישים לשרשר ?

rattlehead

New member
Tattoo!

נראה לי שיש לי כמה קבצי ארכיון שלהם בבית. אני חייב לבדוק... וכנראה שהיכולות הטכניות שלנו (לפחות בצד הזה) דומות. טוב נו... נמצא אחד שיכול ונתמוך מורלית :) זה יהיה נחמד, תמיד רציתי להיות Founder בקבוצה נחשקת (אבל כולן היו תפוסות...) אני בספק אם עוד משהו קורא את השרשור כי ממזמן עברנו את הדף הראשון ואין הרבה שהולכים אחורה. ובכלל, הגיוני שמנהל הפורום היה אומר משהו, לא?

Barbie

New member
יותר מגניב להיות God.

אז מה החלטנו ? אנחנו מעוררים את הסצינה הישראלית מחדש ?

rattlehead

New member
יש מטרה.

עכשיו צריך למצוא דרך... אם כבר מדברים על דרך, מה פשר ההודעה הראשונה שלך?

blueeye

New member
נוסטלגיה...הזכרתם לי גם ימים טובים

ה BBSים....אני תאמת לא זוכר כלכך הרבה שמות...סתם כי אין לי זיכרון לטווח ארוך אבל למשל אקווריוס LOAN SHARK ובכלל ...היה נחמד להתחבר עם מודם 1200 ביט ואח"כ לשדרג ל 2400 ו 14400 ובסוף להגיע ל 28800 המדהים של US רובוטיקס חיצוני !! (כמה שהוא היה יקר...) היה נחמד .... היו ימים טובים באמת ... חייב לסיים באותו משפט שנכתב כאן מקודם ...כלכך נכון ... כ ש LAMER היה LAMER ו WAREZ היה WAREZ ... אז BBS היה BBS !

למעלה