חבר'ה צריך אותכם בבקשה

1snake1

New member
חבר'ה צריך אותכם בבקשה

אני רוצה לדעת האם טריריום 60 ס''מ אורך 45 ס''מ רוחב 55 ס''מ גובה מתהים לנחש קינג בוגר ..!! בקשה דחוף

barazu

New member
לבוגר לא...

נחש צריך טרריום בוארך של שני שליש מאורכו... קינג בוגר מגיע לכ-1.5 לכן הוא צריך טרריום של כ-מטר אבל גם 80 ס"מ יספיקו...

1snake1

New member
לא נראה לי (כנסו)

חוות גידול ואנשים עם ניסיום של שניםםםםם מגדלים נחשים בוגרים במגירות אז לא נראה לי שזה לא מספיק חבר'ה

Itamar Levy12

New member
לא קשור

ויש אנשים עם ניסיון של שנים שמגדלים בכלובי ענק(פה בארץ אפילו),הכל פונקציה של מקום ויחס שמעניקים לנחש. חוות גידול? את מתכוונת לחנויות גדולות כמו בית החיות וילד הג'ונגל? אז כן הם מגדלים במגירות/פלסטיקיות קטנות וראיתי כבר מגדלים שמגדלים ומרבים קינגים שחיים בטרריומים של 30*20(הפלסטיקיות הפשוטות ביותר) זה זווע והנחשים לא מגיעים לגודל רציני,וגם כנראה לא מאוכלים מספיק(כאם אין מקום לכמות של החיות איך יהיה מספיק מזון בשפע).

Itamar Levy12

New member
לדעתי

הכלוב אפשרי לגידול של קינג בוגר(זכר במיוחד) אבל לנקבה גדולה זה יהיה די צפוף. אם תשימי 75*45 זה יהיה מעולה(ככה אצלי יש לנקבה בוגרת ענקית ולדעתי אין צורך במעל לזה). לסיכום: אפשרי,אבל זה ממש מינימום.

snake liron

New member
מה הסיפור?

הטרריום האידיאלי חוק פשוט! צריך להיות 2 שליש מאורך הנחש לפחות.... (אורך הטרריום) ורוחב צריך להיות בד"כ שליש מהאורך של הנחש... (רוחב) לגביי גובה אני ממליץ עם נחש כזה 50 בערך גם פה יש חוק אבל שמע אני לא ממש רואה פה את החוקיות הריי זה לא משפיע על יכולת התנוע של הנחש כל עוד זה בטווח הנורמה...

אם מדובר בקינג קליפורני או פלורידה

יתכן ותצטרך טרריום גדול יותר לפרט בוגר, לפעמים הם די גדולים. באופן כללי זה נשמע בסדר. נחשי מלך הם נחשים שמבלים את עיקר זמנם על הקרקע לכן טרריום ששטח הרצפה שלו גדול חשוב יותר מטרריום גבוה.

למעלה