חברה, צריך כאן עזרה רצינית!

Pe5tCTRL

New member
חברה, צריך כאן עזרה רצינית!

אני חושב על לצאת בהארון בבסיס שלי. נראה לי שזה חיוני. קשה לי עם המחשבה הזו שכולם חושבים עליי דברים, כי אני בחור נורא רגיש ואכפתי ורואים את זה עליי, אבל אני מתנהג כרגיל (כמו סטרייט) כי ככה אני... אבל אני עדיין לא יכול להתנהג כמו אורנגאוטן במנוסה, אז אני לא ממש מתנהג כמו שאר החברה מהבסיס. האם כדאי לי לצאת כדי להפסיק את השמועות (אם יש כאלה, אין לי מושג) וכל זאת גם לאור המצג עם עומר... עזרה!!!

TwelveEyes

New member
כבר אמרתי בעבר...

כשייעצתי לך בקשר ליקירך מהבסיס, שלצאת מהארון בצבא זה מאוד קשה... מי אומר שחושבים עליך דברים? וגם אם חושבים - שיחשבו! צ´מע, אם מישהו שאתה חושב שאתה יכול לסמוך עליו ישאל אם אתה הומו, אל תשקר לו... אבל לצאת בפני כל הבסיס? אני לא הייתי עושה את זה במקומך. אתה עלול להיתקל בגילויים מאוד מגעילים של הומופוביה כתוצאה מכך, וחבל לי שאח"כ תבוא לפה ותתייפח על כמה שחרא לך בבסיס. אז עזוב.. צבא זה בסה"כ שלוש שנים, אבל צלקות מהומופוביה יכולות להישאר לכל החיים.

פריפטס

New member
מסכים...

לא יודע מנסיון, אבל לפי מה ששמעתי מאוד קשה להיות הומו מחוץ לארון בצבא- המווווון הומופוביה. הרבה פעמים אומרים שתמיד כדאי לצאת מהארון ושזה הדבר הכי טוב והכי בריא (במיוחד אנשים שנהנים לחנך), אבל לדעתי זה לא תמיד נכון- כי קשה להיות בארון, אבל לפעמים קשה יותר להיות בחוץ...

Pe5tCTRL

New member
תודה לכולם

תודה לכל מי שעזר לי: הגעתי למסקנה שאם אני אצא מהארון עכשיו בצבא, יהיה רע. עוד 3 שנים לא יהרגו אותי. תודה ל-Angelica שדיברה עם עומר בצורה אנונימית והשתמשה בכשרון המדהים שלה לזבל לאנשים את השכל (; והוציאה ממנו את העובדה שהוא לא סובל אותי (!) אם לא היא, הייתי עדיין מרחף אחריו... הגעתי למסקנה שלא כל הנוצץ, זהב, ושעובר הוא סתם a pretty face... אז שוב, תודה לפורום. אני לא עוזב בקרוב :)

TwelveEyes

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo46.gif

איזה מניאק הוא, אני חייבת לציין.. טוב שאתה לוקח את זה באיזי. יהיו יותר טובים :)

למעלה