חבר'ה, צריך קצת עזרה

MetalRulez15

New member
חבר'ה, צריך קצת עזרה ../images/Emo9.gif

קבלו את הקישו הזה, ותאמרו לי אם איכשהוא מוכחת שם מובהקות סטטיסטית של הדילוגים, כי זה קצת סינית בשבילי. תודה

neko

New member
בההה....

חומר קצת מתקדם עלי. אתה יכול לדפדף באתר חופש למאמרים על הנושא, או/ו להפנות את השאלה למנהל ובכירי פורום מתמטיקה, חלקם אף בעלי תואר שני.

preacher

New member
כבר כתבו ספרים שלמים

רק כדי לסתור את זה. אבל אני אתן לך טיעון מוחץ: כל המחקר בנוי על הרעיון של "מונחים קשורים" - אתה רוצה לבדוק משהו, אתה מחפש מונחים קשורים לנושא ומוצא דברים קשורים בפרשה בה מצאת דילוגים. עכשיו: מונחים קשורים הם מושג אנושי בלבד. אין שום דרך לבצע כאן ניסוי מדעי אמיתי כי אתה *חייב* בן אדם שיחליט מה רוצים לבדוק ומהם המונחים הקשורים, ואם לא מצאת עם מונחים מסוימים, תמחק כל זכר לניסוי (או לעשרות ניסויים) בלתי מוצלחים ותנסה עם קבוצת מלים אחרת ונושא אחר. בקיצור, כל הניסוי נסמך על רצון אנושי והחלטות אנושיות ולא על סטטיסטיקה.

Providence

New member
סלח לי, לא התכוונתי להניא אותך

מלמודים גבוהים בסטטיסטיקה. ההפך הוא הנכון. אני מקוה שתבקש השכלה גבוהה במדעי הטבע ותעזור לפזר את החשכה שהפאגאנים מנסים להשליט. התכוונתי להציג בפניך סקירה על הדלוגים שאינה נכנסת כלל למחלוקות בסטטיסטיקה...

MetalRulez15

New member
כן, כמובן ../images/Emo13.gif

הבנתי שזאת מטרת הסקירה, ואולי עוד אלמד סטטיטיקה ברמה אקדמאית, אבל אני בספק... אני יותר מתעניין ברפואה.

למעלה