חברה קבלו המודל הראשון שלי !!!

hackerlazer

New member
חברה קבלו המודל הראשון שלי !!!

חברה קבלו המודל הראשון שלי !!! גדול המודל הראשון שלי וסתכלו מה עשיתי !!! מה דעתכם ???

חביב

אני יכול להבין את ההתלהבות שלך, זה באמת כיף עילאי ליצור מודל תלת-מימדי בפעם הראשונה. אני מציע לך שתשמור את המודל הזה במקום כלשהו ותביט בו שוב אחרי שנה, אני מבטיח לך שאתה תהנה. דעתי? אחלה בתור מודל ראשון, יאללה למודל הבא. אני ממליץ לך למדל שוב פסנתר בעוד כמה שבועות, אבל בפעם הבאה תסתכל על תמונות ואם יש אפילו סרטוטים תכנוניים, ותמדל אותו כמו בצורה יותר מדוייקת. כל זאת כמובן אחרי שעשית מספר מדריכים והתנסת בכלים מתקדמים.

יפה

טוב, קודם כל פסנתר ממש חמוד.. :) טוב, בתור מישהו שיש לו פסנתר כנף בבית, אם אתה רוצה לעשות פסנתר קצת יותר ריאלי, זה מה שאתה צריך: 1) המיתרים בתוך הפסנתרים לא מציאותיים. כמו בגיטרה, לפסנתר יש באסים ויש צלילים גבוהים, ולכל אחד מיתרים מהסוג שלו. גם לכל תו אמורים להיות מיתרים משלו (ליתר דיוק, שלושה). קיצור, רחוק ממה שעשית כאן. עדיף כבר שתסגור את הפסנתר... 2) המכסה של הפסנתר נראה ממש ממש שטוח. המכסה הזה אמור להיות מאסיבי יחסית. 3) לא כל כך רואים אם עשית או לא, אבל לפסנתר כנף יש גם רגל אחורית 4) טקטורת עץ לא חלקה 5) כמות אוקטבות, כרגע לאורגנית יש יותר מלפסנתר שלך. 6) המחזיק דפים נראה די תקוע שם.. שים לב שאי אפשר להוריד את המכסה כשהוא ככה... בפועל הוא אמור להתקפל. בקיצור, באופן כללי כדי לך לעבוד עם REFERANCE, עם תמונה שתתן לך את הקווים מנחים. אני מוסיף לך תמונה של הפסנתר שלי, אולי זה יעזור. בהצלחה!

hackerlazer

New member
תודה תודה תודה !!!

לא חשבתי שמישהו באמת יתן כל כך הרבה עצות ... הייתי בטוח שההודעה הזאת תירד לסוף הפורום תוך כמה דקות .

אין בעייה!

גם אני בערך במצב שלך, ואני יודע כמה עוזרות הערות אובייקטיביות.
גם פסנתר זו לא כזו בחירה שגרתית למידול ראשון, זה יחסית קשה.

eldarinn

New member
עשר ../images/Emo45.gif

מענין שבחרת דוקא אובייקט מאד לא שיגרתי בתור מודל ראשון. בהצלחה בהמשך.

hackerlazer

New member
שיפור קל וחלקי ... מה דעתכם ???

שיפור קל וחלקי ... מה דעתכם ???

למעלה