חבר'ה קודם כל לפני הכל.....

1Freestyle1

New member
חבר'ה קודם כל לפני הכל.....

אני רוצה לפתוח בפניכם את הלב ולהגיד לכם שאני אישית התאהבתי בפורום ממבט ראשון. אתם תותחים אחד אחד, המוזיקה שזורמת פה לא תתכן בשום מקום אחר !!!!!!!!!!!!!!
פצצה| פצצה| פצצה| פצצה| פצצה| האמת היא שאני נכנס לפה אולי פעמיים בשבוע, אבל בפעמים שאני נכנס לא בא לי לצאת, ואת זה אני אומר מכל ה-
. קחו כמה דברי חמודים: Sgt Slick And Pitch Dark - Automatic Machine(Vandalism Remix) Attack Attack - Set The Sun (Klaas Mix) Bon Jovi - It_s My Life 2007 _D_azoo At Night Remix_ Nick Jay - Pour It On (Sam La More Remix) ובאותה ההזדמנות אני מחפש אלקטרו או האוסים עם צלילים של סקסופון. יש פה עוד כמה דברים שאני מחפש ואני יהיה הבנאדם הכי מאושר אם מישהו יעזור לי: WHAT'S LIFE גירסת אלקטרו ל- BIG IN JAPAN, GANGSTRA PERADISE, WE IN THE ARMY NOW, SPIRTUAL HEALING, וכל מיני גירסאות אלקטרו ללהקה הישנה והאגדית ABBA..... תודה רבה לכוווווווווווווווווווולכם, ושנתראה ונשתמע רק בשמחות!!!!

zepter

New member
קודם כל תודה אחי

ובהמשך... סקסופון... מה שעולה לי בראש כרגע זה CALABRIA שכמובן מיותר לציין
ו SAXO ANTHEM המצויין של MONAKO Corinna Presi - What's Life (Thomas Gold Mix) זה יש לי על המחשב, אני לא בטוח שזה השיר שאתה מחפש... IN THE ARMY - שתי הגרסאות הכי טובות לדעתי esc-00e4f6 esc-31508b BIG IN JAPAN esc-372a74 לגבי שאר הבקשות, לא עולה לי משהו לראש אולי אדיר יודע?

Adir Malka

New member
סקסופון

Alex Gaudino - Watch Out כמובן!!! ללהקת אבא לא זכור לי שיש איזה רמיקס אלקטרו... יש משהו של עופר ניסים אם אני זוכר נכון, אבל זה לא אלקטרו... GANGSTRA PERADISE שמעת משהו כזה? או שאתה סתם מקווה שיש לזה רמיקס אלקטרו??

למעלה