חברה קופצת אלי עוד מעט

חברה קופצת אלי עוד מעט

ועל פניו היא צריכה קצת פינוק. הכנתי מהר פשטידה מקוביות תפו"א, גבינות ועוד כל מיני. מריח מעולה. אני רוצה להכין עוד משהו ולא עולה לי בראש מה. יש 2 בטטות, חתיכת דלעת פיצית, קישואים, גזרים, בצל וכו. חצי קילו קמח.סולת, גבינות וקוטג'. עגבניות ומלפפונים. אולי איזה לחמניות קטנות וסלט ירקות. איזה לחמניות? יש לי רק חצי קילו קמח וקילו סולת....רעיון??

מצאתי משהו

מתכון לבצק: 500 גר' קמח לחם (שטיבל 2) - אפשר גם קמח לבן או חצי כמות קמח מלא - חצי לבן 1 כף שמרים יבשים 1 כפית מלח 3 כפות שמן זית כוס וחצי מים רגילים או כמה שנכנס ע"מ לקבל בצק רך וגמיש על זה שמו בשר טחון. אני אשים מה שאמצא

רותי410

New member
את עוד מתכוונת להכין הלילה את לחמניות הדלעת?

לא יותר קל לקפוץ לסופר? תכיני לה מחשחש ושלום על ישראל!!!

רותי410

New member
תעשי מזה פיצה. רוטב עגבניות או קטשופ ומוצרלה

או גבנ"צ, זיתים, רצועות פלפלים, תירס, מה שיש לך ובא לך. לא זוכרת את הרשימה.

אז זה מה שיצא

בישלתי 6 תפו"א וקישוא אחד. אחרי הריכוך חתכתי לקוביות ועירבבתי עם בצל אחד מטוגן בשמן זית 2 כפות שמן 3 ביצים קופסא גבינה כף אבקת מרק פטריות כף פרורי לחם מלח פלפל ומעט אבקת אפיה. ויאללה לתנור טעיםםםםםםםםםםם

רותי410

New member
מצטרפת למחמאות

אני ערה עד שעות מאוחרות, אבל תהרגו אותי אם אני מוכנה לבשל ולאפות בלילה (בקושי ביום, חחחח) רק אם ממש אני חייבת ויש לחצים, ואז גם הצורה נראית כמו השעה. הלא לחמה בעג'ין שלך נראים נפלא. אני הולכת לשמור לי את המתכון לבצק. ואת תותחית, לא אני!!!!

למעלה