חבר'ה... קניון רוטשילד נפתח!

סבינה89

New member
חבר'ה... קניון רוטשילד נפתח!

והפעם זה כבר רישמית! אז כן, הייתי היום בפתיחה, והיה ממש כיף! אני לפחות הרגשתי במקום מדהים, היו מלא אנשים מחופשים לכל מיני דמויות מסרטים, ועוד כל מיני דמויות קסומות, היו המון ריקודים, סדנאות יצירה, פעילויות... היו פעילויות חינם, וחילקו גם גלידה ושוקולדים חינם, והיה ממש כיף! מציעה לכם ללכת לראות את התוצאה הסופית [כמעט כמעט] אם עדיין לא הייתם :]

liavh

New member
מה עשו לחלק של המסעדות?

הופכים את זה לחנות? לא יהיו יותר מסעדות שם?

SoldieRonit

New member
הוא היה סגור ??!

I need 2 get my self a life
בחיי שלא שמתי לב

סבינה89

New member
הוא לא היה סגור! ../images/Emo6.gif

פשוט הוא היה בשיפוצים בפנים והיה המון בלאגן ולא היה נעים כל כך [לא נעים בכלל!] להיכנס, ועכשיו הם סיימו עם זה לפי מה שהבנתי :] ועשו מן "פתיחה" חגיגית שכזו...

אמא שלי במקרה היתה שם אתמול

וראתה את כל ההמולה, אמרה שבאמת היה נחמד , שמחה שהשיפוץ נגמר כי באמת היה בלתי נסבל להיכנס לקניון בחודשים האחרונים

Matanhirsch

New member
העיקר נגמרו השיפוצים..

חבל דווקא שבסוף הקיץ אחרי שכולם חוזרים ללמוד..

Fragile rose

New member
היה מזוויע

מה היה הרעיון המטומטם של קניון הכוכבים ולהביא "כוכבים" מתים?
נו באמת, אלוויס פרסלי ומרלין מונרו עומדים על המרפסות ומנופפים לאנשים? לימוזינות? נדפק לאנשים הראש, בחיי

סבינה89

New member
לא נכוןןןןןןןן!!! ../images/Emo6.gif

זה היה כל כך מצחיקקקק!!!! אני נקרעתי כשראיתי את זה! ועוד הלימוזינה שנסעה ברחוב רוטשילד שאספה אנשים שרצו לבוא לקניון והסיעה אותם... זה היה גדול! חחח זה אולי קצת מטומטם, אבל אחד המצחיקים!

Fragile rose

New member
בהחלט היה משעשע

הרבה זמן לא צחקתי כך וזה העביר לי המון זמן בעבודה

liavh

New member
../images/Emo6.gif

על זה עוד לא שמעתי... אבל זה ממש מזכיר את המיניבוסים הצבעוניים שהיו מסיעים אנשים בחינם לקניון הזהב כשהוא נפתח....

למעלה