מתכון די קל וטעים שאני עושה בנוסח סיני
חותכים בין העצמות ומפרידים למנות. סוגרים את הבשר, מטגנים מכל הצדדים על אש חזקה בקצת שמן קנולה בתוך סיר עד לצריבה קלה מכל צד, ומוציאים אותו. לתוך הסיר מוסיפים קמצוץ מלח, כמה שיני שום כתוש, כפית גינג'ר מרוסק על פומפיה, כף רוטב סויה, כף דבש או סוכר חום, כוס יין לבן, כף חומץ אורז ( אפש ר חומץ בלסמי, אפשר גם סתם חומץ ) טועמים . לאוהבי חריף - שנים שלשה פלפלי שטה. או צ'ילי או פלפל חריף סצ'ואני, להביא בחשבון שהג'ינג'ר גם קצת חריף. מרתיחים וטועמים , אם מתוק מידי מוסיפים קצת חומץ אם חמוץ מידי מוסיפים קצת סוכר חום עד שנהיה חמוץ מתוק טעים שקשה להבדיל בין החמוץ למתוק . כשהרוטב רותח מחזירים את הבשר , אפשר גם להוסיף פיטריות טריות או מיובשות ( כל מיני ). הרוטב הרותח צריך לכסות את חצי עד שלושה רבעים גובה הבשר, אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים רותחים . מבשלים על אש קטנה במכסה סגור עד שהבשר רך. ( בין שלש רבעי שעה לשעה וחצי תלוי בבשר) מוציאים את הבשר , אפשר לצמצם\לרכז את הרוטב או להסמיך אותו עם קצת עמילן (לא חייבים בדרך כלל). הולך מצויין עם אורז או איטריות ...