חברה, קרה לכם ש

Lightning82

New member
חברה, קרה לכם ש

חיסלו לכם חיל שלם בהתקפה הראשונה ? לאחרונה התקיפו אותי מדינות שונות, כל פעם בהתקפה הראשונה שלהן הארטילריה שלי ירדה ל-0. כל פעם התאוששתי מחדש, אבל אז מדינה אחרת התקיפה ושוב פעם הארטילריה שלי חוסלה.. גם כשכמות הארטילריה שלי היתה דומה למתקיף. נשמע לכם סביר ?

tenen

New member
אבל רשום

בהוראות שגם מטוסים ומסוקים מורידים ארטילריה אז אם הייתה לכם אותה ארטילריה אבל היה לאוייב פי 10 מטוסים אז אולי זה הגיוני לא? :)

Lightning82

New member
אם אתה אומר

זה פשוט קרה לי כמה פעמים ועם מדינות שונות. האמת שבהתקפה האחרונה עלי לתוקף היו פי 10 מטוסים ממני. אני אשים לב ליחס המטוסים להבא, תודה. אבל עדיין מוזר שזה יורד ל-0 עגול. בכוחות הימיים לתוקף היו פי 35 סד"כ ממני ועדיין אחוז מכובד מהכלים שלי שרד. ביחס הטנקים בעת המתקפה האחרונה היו לי פי 20 טנקים מלאויב ועדיין במגננה השמדתי רק כמחצית מהטנקים של התוקף.

tenen

New member
אני לא יודע איך בדיוק מחשבים...

אם תסתכל בשרשור השני זה בדיוק מה ששאלתי...

Lightning82

New member
כרגע ספגתי עוד התקפה.. מאותו אחד :)

הפעם אבדתי 5 תותחים מתוך 36. אם לא השתנה כלום מלפני שעתיים יש לו כ 25,000 תותחים, ובערך פי 10 מטוסים ממני. משהו קצת אבסורדי פה..

tenen

New member
ערן - לתגובתך נודה. :)

כלומר אם טענתו נכונה משהו באמת בלתי סביר באלגוריתם לא?

gindis

New member
תשובה

כבר רשמתי לך ודברנו על זה. בדקתי את חשבון המדינה שלך ואת הקרבות שהיו לך והכל נראה תקין מבחינה של התוצאות שהיו. לידעתך אם לאויב שלך יש יותר הליקופטרים או מטוסים ממך, ובמיוחד בכמות שציינת אז סביר להניח שהוא יפגע במדינה שלך קשות!

למעלה