חברה רווקה, מרגישים לא בנוח

Neta Hod

New member
חברה רווקה, מרגישים לא בנוח

יש לנו חברה בקבוצה שהיא היחידה ללא זוגיות. מרגישות מאוד לא נוח לצאת כולנו כזוגות כשהיא מגיעה לבד, לרוב אנחנו נפגשות לבד בלי בני הזוג רק כי לא נעים לנו ממנה, אבל כשכן נפגשים כולם, יש משהו מאוד לא נוח באווירה.
סתם רציתי לשתף....

Shamy

New member
אני קוראת לך לגייס את הכלי הכי חזק שיש לאנשים

אמפטיה..
&nbsp
למה אני מתכוונת, הבחורה הזאת הרווקה יוצאת איתכם כחבורה למרות שהיא רווקה נכון? סימן ...שלה..נוח ! טוב לה כנראה ככה ולא מפריע לה להיות הבחורה הרווקה בחבורה של זוגות
&nbsp
אם כך יכול להיות שאולי ההרגשה הלא נעימה שתיארת היא רק אצלך? ואם כן אולי תחשבי למה היא לא נעימה ומה צורם לך בזה? אולי כך תצליחי לפתור את התחושה "העכורה" שדיברת עליה.
&nbsp
אני לא מכירה ואין פה מספיק פרטים כדי להבין אבל נשמע לי שזה המצב..אם אני טועה אני אשמח שתתקני אותי כדי שאני אבין טוב יותר

ברבורה25

New member
היי

אני דווקא חושבת שבאיזשהו מקום היא לא מרגישה בנוח עם זה. אולי היא לא מראה כלפי חוץ אבל למי כיף שהוא חריג בדבר מסויים מהאחר?, במיוחד כשמדובר בזוגיות!
עצה שלי- תנסו להביא עוד בנים לחבורה, אולי היא גם תכיר אחד מהם.
&nbsp
אני במקומך הייתי מנסה לארגן פגישה גם בלי בני הזוג.
&nbsp

supersonic777

New member
אז במקום להתלונן,תהיי חברה טובה ותסדרי לה מישהו...!

לי נראה,שלא היא הבעיה אלא את וחברה שלך...! שאלה:לה מפריע?אם לא מפריע לה,אז למה לך מפריע?אולי החברים שלכן לא כל כך מעוניינים,בלשון המעטה,והם "מטפטפים" שאולי לא כדאי שהיא תבוא וזה משפיע עליכן,ואז גם אתן כבר מתחילות לכוון,שהיא לא תבוא אתכן...!
שורה תחתונה,אם טוב לה כך,אתן אמורות לקבל אותה כפי שהיא...!
&nbsp

Shamy

New member
דווקא פה קל לי לומר לך

לי לדוגמה יש ידיד מאוד קרוב לליבי מאז לימודיי באוניברסיטה אני והוא מעולם לא היינו זוג כי אחרי שנים ששאלתי אותו הוא אמר שלי תמיד היה חבר וכשסוף סוף היה תקופה שכבר הייתי לבד אז כבר הקשר בינינו התקבע פחות או יותר לכמו אח ואחות אז כזה הקשר בינינו אפלטוני ב200% וזה אחלה; לי כרגע יש בן זוג ועל אף שיש לי מעט מאוד חברות רווקות שיכלו להתאים לו כששאלתי אותן אם לשדך להם את אותו ידיד הן סירבו למרות שלדעתי הוא באמת אחלה ואני מכירה אותו ממש טוב ולדעתי אין בו פגמים מהותיים שאני יכולה להצביע עליהם שבאמת יקשו עליו בזוגיות. יכול להיות שגם פה זה אותו דבר אולי היא הציעה לה ידידים וניסתה לסדר לה מישהו וזה לא עבד..אינך מודע לתמונה המלאה.לפעמים רווקים גם נהנים להיות רווקים כי מי שנוח לו עם עצמו לא ירוץ לחפש עזר כנגדו.תחשוב על זה כשאתה לבד מספיק זמן אתה לומד שכיף לישון לבד במיטה זוגית,אתה יכול לצאת מתי ,כמה ולאן שבא לך מבלי להתחשב.אתה לא צריך לחלוק כלום ולא חייב הסברים לאיש ואם אתה אוהב לחיות בבלגן ולכלוך ולאכול רק פיתה ושוקולד אף אחד לא יעיר לך..גם לא על הלבוש(כמו שהיה בשרשור אחר) ועם הזמן אתה לומד לחיות לבד ולהנות מהשקט וזה לא כזה קל לעבור לזוגיות מהמצב הזה..מניסיון! כיוון שהיא לא ענתה ואין לנו תמונת מצב מלאה קשה לנו מאוד לדעת מה המצב שם ומה קרה או קורה

supersonic777

New member
ברור,אלה רק השערות...אגב,הלכת רחוק עם זה...

כלומר,שאולי הם לא רוצים בשלב זה קשר זוגי,כי טוב להם ברווקות...
קודם לנסות להכיר לה,אם היא לא מעוניינת זבש"ה...

juggernaut

New member
אתן מרגישות לא בנח?

אוקיי, אז דמייני לך איך היא מרגישה.
היא רואה את כל החברות שלה בזוגיות, ואם אני מניח שהגיל בפרופיל שלך נכון היא באזור ה31 מה שאומר שהיא בטח קצת דואגת או בלחץ.
&nbsp
המשהו המאוד לא נוח באווירה הוא חבל, אבל הוא שלכן. אולי במקום לשים לב לדברים שלא נוחים, נסו לשנות את האווירה או לחילופין - להיפגש בשבילה, כדי שהיא תרגיש בנח?
כלומר, לנסות להביא ידידים חדשים שלכן ליציאות כדי שהיא לא תהיה באמת לבד(לא למטרות שידוך אפילו. רק כדי לאזן את המגרש) ואולי תנסו לעשות דברים שפחות מתאימים לחבורה של זוגות ויותר מתאימים פשוט ל... חבר'ה?

זה משהו שאתן מרגישות או היא מרגישה?

אם יש אווירה מתוחה- תקלילו את האווירה: אלכוהול, בילוי קליל וכו'.
אפשר להבין אם היא מרגישה לא בנוח כי היא כמו גלגל חמישי וזה לא נעים.
&nbsp
&nbsp

ELLA1992

New member
מבינה לגמרי

כל הכבוד שאכפת לך מאותה חברה ואת טורחת לברר מה ניתן לעשות כדי להנעים את זמנה ולהימנע ממצבים לא נוחים שכאלו עבורה, את חברה טובה.

אך יחד עם זאת אני לא חושבת שזה עד כדי כך נורא,
תשאלי אותה איך היא מרגישה עם זה, יכול להיות שבעינייה אלו שטויות ואת דואגת סתם.

ואם היא תגיד שזה אכן מפריע לה, תשקלו להגיע לפיתרון שיהיה מקובל על כולם, למשל השתדלו ביציאות שכאלה להיות כולם עם כולם ולא להצמד רק לבן הזוג, להתערבב יותר כולם עם כולם, ליצור שיח משותף, פעילות משותפת, ולתת לה את התחושה שזה מפגש חברתי ולא כל אחת דבוקה לבן זוגה...

שלום

אני מציע שתשתדלו להשקיע בחברות המשותפת ביניכם ובהנאה המשותפת ממנה, בשיחות, בבילוי, במעשים טובים ומהנים, בעזרה. כך האהבה ביניכם כקבוצה וההנאה המשותפת ממנה יחפו לפחות לזמן מסוים על צערה בגלל הרווקות שלה.
&nbsp

למעלה