ח'ברה רוצים לשחק איזה משחק

טוב אני צריכה אישור מטאקי

לרשום עליה משהו ... לומר למה הייתי מחפשת אותה לו היית לי אפשרות טאקי אפשר או שאת באמת או חובה

טאKילה

New member
שבלולנית הנה באתי..../images/Emo9.gif

מפיתום אישור,הכל מתקבל בשמחה. היתי קצת עסוקה עכשיו אני פה. לילה נעים לכולם/ן

טאקי אני מחפשת אותך ל....

טאקי את בתחפושת שלי : מלכת הלבבות היות ואת דואגת לכל הזוגות מי שנשוי , גרוש או פנוי בשבילך כל אחד הוא עילוי מפרגנת את לכולם, בשני פורומים שאת מנהלת כאן לבבות בפורום שיחות אל תוך הלילה ובפורום ארוטיקה באהבה את פשוט גדולה

טאKילה

New member
מממ... שבלולנית יאמיי../images/Emo9.gif

איזה מתוקה את ,איזה פירגון וחימום בלב..
תודה
נית מקסימה..מואהההה

טאקי ומה אני

אפשר ממך עידוד , תחפושת משהו ... שמחה שאהבת , זה היה מכל ה
גם לך .

טאקי בלי חמשיר אני עדיין ../images/Emo60.gif

אהבתי את הפרפר הססגוני , אפשר לדעת למה ? המון המון
על הפרפר שהופך ל
כי אין לו חמשיר

ערב טוב פראית באדום

אולי אני לך ארשום שיר על פורים , רוצה וקחי הכל בצחוק גדול זה רק הומור

אוקי פראית באדום

מכיוון שאת באדום אני מחפשת אותך לשני דברים תחליטי את מה מתאים : 1. אותך פראית באדום הייתי מחפשת לאישה באדום את הראשונה בשיר לנאום וגם על פי האנדרנלין המוזרם אצלך כל דבר יפה ומושלם נותנת מחמאות את לכולם , פשוט אחלה של אדם . ודבר שני ... חכי ותראי ...

פראית שמחה שאהבת

וזהו האמת היא שחשבתי על זה כיפה אדומה או בילבי רק את תגידי אם הזאב יהיה אז שחתולון יגיע ששום דבר לא יפריע ואם השער יכאב והגרבים יהיו חמות תזכרי שאני אוהבת אותך יותר ולא פחות
גדול מכל ה
ועשיו לחתולון .... מיאווו איפה אתה .

לחן אל חשש

את גם בילבי חן מבלי את אף אחד לבלגן בילבי עם נמשים והכל אצלך פשוט מדהים הג'ינג'יות זה בדם וכאן הכל ניהיה מושלם אז לא לריב יש לכולם מקום

ערב טוב פראית באדום

אולי אני לך ארשום שיר על פורים , רוצה וקחי הכל בצחוק גדול זה רק הומור

חתולון*

New member
היה לי אישור... מוניק....

חחחחחחחחחחחחח כשאת לי לא מביאה ואת הנשיקה מחביאה ממתין לי עוד שבוע רצוף מגיע אלייך, קצת שפוף רק בגגל שהייתי עצל ואכלתי אתמול ת'בצל נשבעתי שיותר לא יקרה ונשיקה אקבל בכל מקרה

למעלה