ח'ברה רוצים לשחק איזה משחק

תלתלית ברוכה הבאה

רוצה גם תחפושת לפורים , הכל כאן בהומור
גדול מכל ה

חן אני ארשום לך משהו אולי משהו יגיע

באמת איפה נעלמו כולם, איפה טאקי , חתולון , מישהו יודע .

טאKילה

New member
את פו מוניk מואהההה../images/Emo25.gif

עוד תה ואקמול ותרגישי טוב יותר..

Mוניk

New member
טאקי אני עוד פה../images/Emo8.gif

אבל זהוווו אני עייפה חיכיתי לתחפושת טוב אלך לישון עירומה ללא תחפושת חחח ג'קוב יהנה אופססססססססססס לילה טוב טאקושית
לילה טוב שבלולה

או מוניקי אותך אני מחפשת ל...

אז יש שניים ציירת וצלמת כי אני כך חושבת אלו הם תחביביך , נותנת לך מה שבחייך ובמידה ואת תרצי עוד תחפושות מדהימים אחפש אותך למלכת הכוכבים כי גם בשעות מאוחרות את כותבת לכולם הודעות את כוכב מיוחד שאין כזה לאף אחד אוהבת מאוד

Mוניk

New member
תודה שבלולית../images/Emo24.gif

זהו עכשיו אלך לישון שלווה ורגוע אהבתי תתחפושת התלבשה עלי כמו שתארת לילה טוב שבלולית חמודה

אז מה החלטת להיות

שלחתי לך 3 תחפושות . שמחה שאהבת את כולם לילה טוב לך גם , מתוקה ה
מוסר שצריך לישון הלילה

טוב חברים יקרים

רציתי מאוד לחפש את קרוסי , דני ותלתלית היה לי בשבילכם תחפושת עולמית ולחתולון
שאותי לא בא לבקר יש תחפושות מעולה אך שלא יקרא לחבריו מהעבודה . חבל שהם לא הודיעו לי מחר אני ישרשר להם עוד תחפושת הכי הכי מקווה שגם הם יהיו שותפים לרעיון ונפתח אותו פשוט שגעון . למישהו יש רעיונות בשבילי תודה לך טאקי על הרעיון לחפש אותי לפרפר ססגוני את פשוט גאון מודה לכל מי שהיה עימי במשחק מהנה ולאלו שנשארים כאן ערב פורה
אומר לכם ערב טוב וליל מנוחה נתראה מחר לפני שבת שכבר מגיעה . אוהבת את כולכם
גדול
שבת שלום , הנה כבר הגיע שישי .

מצטערת על שיכפול הדברים

אבל גם לאחרים יש תחפושות אתם מונים להשפיע ולענות .

לילה או בוקר

רציתי מאוד לחפש את קרוסי , דני ותלתלית היה לי בשבילכם תחפושת עולמית ולחתולון
שאותי לא בא לבקר יש תחפושות מעולה אך שלא יקרא לחבריו מהעבודה . חבל שהם לא הודיעו לי מחר אני ישרשר להם עוד תחפושת הכי הכי מקווה שגם הם יהיו שותפים לרעיון ונפתח אותו פשוט שגעון . למישהו יש רעיונות בשבילי תודה לך טאקי על הרעיון לחפש אותי לפרפר ססגוני את פשוט גאון מודה לכל מי שהיה עימי במשחק מהנה ולאלו שנשארים כאן ערב פורה
אומר לכם ערב טוב וליל מנוחה נתראה מחר לפני שבת שכבר מגיעה . אוהבת את כולכם
גדול
שבת שלום , הנה כבר הגיע שישי .

למעלה