חברה רעיונות דחוף

חברה רעיונות דחוף

הכרתי מישהי בת 30 חמודה רצח ואני יודע בוודאות שהיא נדלקה עלי גם אבל הבעייה היא שהיא שמעה שאני בן 24 היא לא רצתה להיכנס לזה היא אמרה לי שהיא ניסתה קשר כזה וזה לא נגמר טוב היא פקידה במכון רפואי ואני מת להתחיל איתה היא לא רצתה להביא לי טלפון אבל אני רוצהלנסות שוב אבל לא יודע איך לגשת אלייה בלי להיראות פתטי מגוחך מה אני יכול להגיד לה לעזאזל ואל תגידו לי לעזוב את זה כי זה אוכל אותי היא ממה שהספקתי להכיר בחורה חמודה מאוד מקסימה בוגרת מה שאני מחפש בקיצור

מיטללל

New member
היי

מקווה שאני לא גולשת קצת אבל בשבועיים האחרונים קראתי המון הודעות שלך על כמה קשה לך הפרידה מהאקסית.. כמה אתה לא שלם עם זה... וגם כמה הרגשת רע אחרי ה"ריבאונד" שהיה לך... אתה בטוח שאתה באמת בשל לעוד קטע ? (שרוב הסיכויים שלא יהפוך למשהו רציני יותר מדי כי... רגשית כנראה אתה לא בשל ויש גם את בעיית הגילאים)

תראי לפני ארבע ימים

התחלתי להתגבר עלייה כבר לא כל כך כואב לי ואני מרגיש שזאת זאת הבחורה זו מי שאני מחפש תראי לא הייתי מתאמץ כל כך להשיג אותה אם לא הייתי מוכן לזה אני בחיים שלי לא התאמצתי להשיג מישהי כל כך פעם ראשונה אני חושב לנסות פעם שניה ובקשר לפער הגילאים דווקא זה מה שאני מחפש היא בחורה בוגרת כבר בלי פוזה של ילדה (לפחות ככה היא עשתה עלי רושם )

superjets

New member
עזוב את זה

אתה תראה פתטי מגוחך אם תזחל אל מישהי כדי לקבל עוד סירוב.

השאלה שלי

היא יש שני אפשרויות יכול להיות שזה יחמיא לה שאנימ מתאמץ כי שהיא סירבה ראיתי שקשה לה לסרב היא אמרה לי שמצאתי חן בעינייה אבל היא לא מאמינה שהקשר יצליח בגלל פער הגילאים

RVD18

New member
פער הגילאים מפריע לה

אני לא יודע אם אתה יכול לעשות יותר מדי. בכל זאת, שש שנים, אפשר להבין אותה. תנסה להתחיל איתה עוד פעם, לא חושב שתיראה פאתטי ומה זה משנה איך תיראה..? אם היא עדיין לא מעוניינת, תוותר. אם הייתם באותה מסגרת היית יכול לנסות לאט להתקרב אליה ולהתחבר איתה. אבל אתם לא וזו בעייה. תמצא מישהי אחרת, בסך הכל נדלקת עליה.

נידלקתי עליייה חזק

אני אתמול והיום כל היום חושב עלייה היא במכון רפואי עובדת ואין לי גישה לשם אני רוצה לנסות לשכנע אותה שאני בוגר ושתתן לי אפשרות לפחות לדייט אחד

זה במכון רפואי

אני יודע גם איפה היא יושבת אין לי גישה מבחינת זה שאם אני בא לשם היא תדע שבאתי במיוחד בשבילה ואני לא רוצה להיראות פתטי

חחחחחחחחחחח

אתה צוחק אח שלי צעק עלי איזה מטומטם היית צריך לשקר לה רק עד הפגישה הראשונה שתלמד להכיר אותך והיית אומר לה אחרי הפגישה הראשונה ויכול להיות שזה היה שובר את הקרח אבל אני לא מוכן לשקר לבחורה ופחדתי שזה יימשךואם למדתי משהו בחיים שלי במיוחד אחרי הקשר עם בחברה שלי לשעבר זה תמיד תהיה אתה אל תשנה את עצמך בחיים

לך תשקר כמו אחיך

6 שנים זה הבדל רציני בשביל חלק מהאנשים. צר לי אבל אני לא חושב שיש מה לעשות.

girly sap

New member
6 שנים זה הרבה..אבל אם זה היה ההפך?

קצת גלשתי.... אבל אם זה היה ההפך 6 שנים לא היה משחק תפקיד אפילו...

../images/Emo6.gif

אני לא מכליל. חברה שלי גדולה ממני בשנה וחצי בערך, אבל זו הדעה אצל הרבה בנות, וחבל.

כן ככה זה בחורות

ואני לא מבין אותה נדלקת על מישהו תזרמי איתו מקסימום לא יילך לא שהצעתי לה חתונה או משהו כזה

girly sap

New member
לפעמים זה לא עובד ככה חמוד :)

יש בנות שלא חושבות ככה הן חושבות-יופי נדלקתי על מישהו... אז מה להתאבד על זה? לא נראה לי יש המון משתנים שצריך לקחת בחשבון. במיוחד אם את בת 30

להתאבד במה היא מתאבדת

מה שביקשתי היה פגישה אחת דייט אחד מקסימום היא רואה שלא הולך סאלאמת ובדוק שהיא נדלקה אז למה לשלול על הסף

למעלה