חברה רציתם אוסי קבלו..............

N11R

New member
אתם ברצינות מוכרים את התמונות../images/Emo35.gif

shirany

New member
נו מה אתה חושב שאנחנו צוחקים???

אה אז ככה עקב...תקלות קלות המחיר של כל תמונה עולה בעבר כל תמונה עלתה 3 שח עכשיו ערכה עלה צמוד לשער הדולר אז...5.6666 תודה הזמנות במסר אישי אליי או לרועי

N11R

New member
ונגיד שכן...

איך בדיוק אנחנו אמורים לשלם לך

shirany

New member
אל תדאגו נסדר את העניין......

אם אתם רוצים רק תבקשו.... באיזה מצב הייתם רוצים לראות את אוסי ואני אצייר לכם אותה.... במקלחת ?? עירומה??? עם בעלה??? עם רועי????????????????? עם הטוש שלא נדע...??????? איך שבא לכם!!!!!!!11

לי יש בקשה...../images/Emo142.gif

אני רוצה ציור של אוסי, בזמן שיעור, עושה עיניים לרועי.. :) ורועי, לפי דעתי, אתה לא מתיחס לציורים של אוסי, בגלל שיש לך "קטע" איתה... -תקנו אותי אם לא! :) סתם רועי, מתה עליך!!!!

shirany

New member
רועי יש לך משהו לספר לנו??

אני צריכה אישור של רועי לצייר אותו ואותה ביחד... את יודעת תמונה כאזת של אוסי ורועי יחד עולה 10 ש"ח כי זה גם את אוסי וגם את רועי.....

drunky

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני ואוסי../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

מה אתם רוצים לקבור אותי וזהו? תרגיעו.... אני אחשוב על זה ונראה כבר קודם תראו את הרצון כי שירן לא מציירת סתם
אני אספר לכם על כמה דברים שקראו לנו במבחן היום באזרחות עם... אוסי
קודם כל היא כמובן אכלה מלפפון ולחם בצורה מזעזעת תוך כדי הסברת החומר לפני המבחן (חזרה למי שרצה), אני לא יודע אם היא שמה לב אבל היא גלתה לנו את כל השאלות... אני אתן כמה דוגמאות: "חבר'ה... אל תלמדו על השסעים לא יהיה במבחן..." "חבר'ה אל תלמדו מוסדותנ - לא יהיה על המוסדות" "חבר'ה תלמדו טוב את משאל העם ואת הגישות" "ביייידיוק
תלמדו את עקרון הפלורליזם ומהי הבחנה ואפלייה פסולה..." הבנתם את הטמטום? לדעתי צריך לפתוח פורום מורים - תחוקים על מורים... אנחנו מוכנים לשלוח לכם עותק של החוברת המצונזרת הכוללת כאמור בין השאר תמונות של אוסי וגם על מורים אחרים - תאמינו לי זה מצחיק לאללה גם בלי שיהיה לכם מושג מיהם... ביי בנתיים.... ד"א ללוסי כבר אין גורים כי חילקנו את השניים שנשארו... אחד מת לפני שחלקנו אותם ועוד 2 מתו בלידה... מסכנים.... אז תריך לשנות את החתימה שלי...

רועי, אל תכחיש...

כן,כן,כן...זה קצת פאדיחה....אחרי הכל זאת אוסי...
אבל כפרות...אל תתביש....
אמממ....ד"א...בקרוב (אם אני לא טועה...) חג הפורים קרב ובא...לכן...הרבה מאוד ילדים בבתי-הספר באים עם מצלמות... (אם אני לא טועה...בפנימיה כמעט אף-1 לא התחפש..)
אבל בכל אופן...זה אחלה הזדמנות לצלם את אוסי, בלי שהיא תחשוד שיש פורום שרוב תוכנו הוא...בעצם...עליה!!! אז המשימה שלכם,רועי ושירן...לצלם את אוסי. חחח..:)
~~~~פטל סוויסה~~~~ נירו'ש...נשמתי!!! אההה...ד"א, רועי, איזה סוג הכלבה שלך (לוסי)??? שירן, ניר גם לכם יש חיות מחמד?...מכלבים,לחתולים,דגים ועד לאחים...ואף הורים.. ספרו לי על זה... :) הייתי פה... צ'אווו...

shirany

New member
רועי אתה מכחיש?

רועי ידעתי תמיד שיש בינך לבין אוסי החמה משהו פשוט התביישתי לשאול.... אז מה אתה עושה ביום האהבה עם אוסי... תפתיע אותה מגיעה לה הפתעה טובה.... אה ואיך היה בלשכת הגיוס היום מה עשיתה שם בסוף??? ואל תשכח להגיד לאוסי בסוף ההפתעה.... אני אוהב אותך

למעלה