חבר'ה שאלה חשובה

refael780

New member
חבר'ה שאלה חשובה../images/Emo4.gif

באיזה פרק יש את השיר FOREVER YOUNG ובאיזה עונה....(חייב לדעת)

sukrazit

New member
אוי שיר יפה..

אני חושבת שיש אותו כשמריסה מתה בפרק האחרון של העונה שלישית.. לא יודעת איזה פרק S:

P A T D F A N

New member
ואימוג'ן היפ עשו לזה קאבר

והללויה במקור זה של ליאונרד כהן בכלל

זה או בעונה 2 או ב3

חהחה אני זוכר שזה היה מתישהו כשריאן ומריסה השלימו [זה קרה הרבה] ואממ שמעו תשיר הזה בסוף הפרק ואבא שלי פתאום בא ביציאה והתחיל לשיר את זה

Mor Bitton

New member
בעונה השלישית אם אני לא טועה

יש פרק שמריסה מכינה לריאן דיסק עם שירים שאהובים עליו או משהו כזה.. והשיר הזה היה בתוכו.

adi1245

New member
נו, וזה היה בדיוק בעונה הראשונה

לדעתי זה באיזור הפרק של הבית לדוגמה

P A T D F A N

New member
נראה לי שכולכם טועים..

היה קטע שמריסה אמרה לריאן "אני אפתח עכשיו את הרדיו, והשיר שנשמע יהיה השיר שלנו" ואז שמעו את פוראבר יאנג נראלי זה היה בעונה הראשונה

גליש33

New member
נכוןנכוןנכוןנכוןנכון בידיוק ! באתי להגיד .

יואו איך אני זוכרת ת'קטע הזה טוב . D:

תשובה סופית

אהלן אני חדש בפורום ואם יש לך שאלה בקשר לאו סי אז אליי בבקשה כי אני יודע הכל חח וזה ברצינות .. השיר היה בפרק הרביעי כשמריסה וריאן בחרו את השיר שלהם ואילתרו מהרדיו... מאחר וזה נקבע להיות השיר הזוגי שלהם שמו אותו בסוף הפרק ה 16 של העונה השלישית בפרידה שלהם לאחר שריאן חזר עם סיידי מהמסע המטורף אחרי אבא של ג'וני בשביל הכסף שהוא חייב למשפחתו ... בסוף הפרק הזה אגב יש גירסא יותר ארוכה של השיר מהפרק הרביעי.. מקווה שעזרתי . ואם בכללי למישהו יש שאלות אז רק אליי חבריה כי אני כמו מחשב האו סי חחח

HELLO K i T t Y

New member
../images/Emo207.gif גם לי יש שאלה ..

בעונה הרביעית היה פרק שטיילור מראה לריאן איזשהו קלסר עם תמונות שלו וכאלה , באיזה פרק זה היה ? תודה מראש לעוזרים =]

למעלה