חברה שאלה לגבי גילוח ....

חברה שאלה לגבי גילוח ....

אז ככה אני התחלתי לרכב כביש ואני רואה שיש הרבה מאוד רוכבים אשר מגלחים את הרגליים ואני לא מבין למה זה ובמה זה טוב .. האם מישהו יכול להגיד לי במה זה עוזר ??? תודה רבה ...

תשובות

מה שכולם יגידו לך וזוהי ההשערה המובילה זה בשעת מריחה על הכביש הפציעה עם שערות ברגליים היא חמורה הרבה יותר, קל יותר לנקות רגל מגולחת משעירה לאחר נפילה ומה שזה אומר במילים אחרות החלמה מהירה הרבה יותר. אבל לעסק הזה יש הרבה יותר פוזה ומה לעשות נהוג לגלח את הרגליים כה 100 שנה בערך אז מי שרציני מגלח, דבר נוסף משהו המתאים לנו לחודשי הקיץ נידוף הזעה מהרגל הרבה יותר טוב הרגל רוב הזמן נשארת יבשה. ואחרון אחרון חביב ראית רוכב אופניים אם רגליים שריריות ושזופות לאחר 100ק"מ רכיבה הרגל נראת כמו מנוע המרוצים של שומכר, מראה מלבב.

רק תיקון קטנטן -

בחודשי הקיץ וגם בחורף (בעיקר הישראלי ) הרטיבות (זיעה בקיץ ובחורף גשם, בוץ ושאר מרעין ..) מחליקים על הרגל ולא נדבקים בזכות האין שערות. בחורף יותר מוצלח למרוח את השמנים המיוחדים (אנטי קור ואנטי רטיבות) על רגל מגולחת מאשר על רגל עתירת שיער. והכי חשוב - תחושת נקיון המובילה לתחושה מדהימה של "אני חזק כמו פופאי. התחושה לאחר גילוח ראשון היא אחד הדברים שגורמים לדחוף רגל חזר יותר על הפדל. זה מנטאלי אבל עובד. רכיבה ראשונה אחרי גילוח היא תחושה אחרת לגמרי... בעיקר השערה שנשכחה מאחורי הברך
דווקא בחורף לא אני מעדיף שלא לגלח. השיער מוסיף לי עוד שכבת חימום (מעבר לשרוול או לטייטס). אבל שהציפור הראשונה מבשרת לי את בוא האביב (יש לי ציפור שנודדת רק בשבילי ) אני הולך לרוחל'ה שעושה לי שעווה יפה יפה ותמיד מתלהבת מזה שאני מתנהג ממש יפה ושלא כואב לי כמו לבחורות (צטער בנות לא כואב לי, נסו משהו אחר). והכי שווה? המבטים של נהגות ברמזורים או בתחנות דלק עוצרים למלא את הבקבוקים... יש כמה שאלות קבועות ודביליות כמו - "יווו..זה טבעי?" לא בובה זה של סטיב אוסטין

Infin1ty

New member
פעם אחת עשיתי עם קרם של VEET

ואחרי שבועיים רק התחיל לגדול לי.. עוד מעט אני גם אוריד, אחרי החורף כנראה. שעווה = כואב

ארז יא בכיין אחד ../images/Emo3.gif

שעווה זה לא כואב בכלל - מדגד האמתי!! (בשיא הרצינות) תנסה פעם אחת ותראה! אהה ורמז - תנסה שלא להנות מהחמימות הנעימה שהשעווה יוצרת... ויאיר - עבר כבר חודש וחצי מאז שעשיתי שעווה ויש לי עכשיו ממש ממש קצת שערות... אם לא מתקרבים אז הרגל נראת חלקה! והיה לי לפני ממש יער.

cipo 1

New member
אהבתי את ההיתנסחות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבל מה לעשות זה נכון !! עודד

רכיבה ראשונה אחרי גילוח ?../images/Emo5.gif

דבר קטן אחד, ומאוד חשוב שכחת. זה שורף, שורף ,שורף .וכדאי מאוד להשתמש בקרם טוב. המשך גילוח נעים מני.

../images/Emo32.gif אתה ! מתייצבת איתי אצל גיברת

מלי (מקוסמטיקה מלי) ונותנת לה הצהרה בשבועה שגם לך זה לא כואב. ככה אולי היא תפסיק לחשוב שאני פסיכופט מאזוכיסט או לחלופין מסומם טוטאלי (בחיי היא שאלה אותי פעם אם אני על סמים). ואם כבר מדברים על זה ,אחרי הפסקה בת שנתיים- אביב הבא אני שוב אצלה. (יאיר אולי נארגן מבצע "חבר מביא חבר" ?) זהו ,מצטער שאני לא יכול לתרום מלל איכותי לפורום הזה, (חוץ מתיקון טעות חמורה ובלתי ניתנת לסליחה של ארז לווין -המידה של לאנס היא 58 ,ביז'ו איך שוכחים דבר כזה ???????!!!
אבל בחיי שבזמן האחרון כייף לקרוא פה ותודה לכל הידענים והתורמים מזמנם. כבוד ותהילה לכם חברים, עודד

פדלאה -

מלי נשמע מפתה אבל אני נאמן לרוחל'ה... אני מוכן שתבוא אליה ונעשה את החבר מביא חבר כאן
ניקח אותך להרכיבת "גילוי השערה שלא ירדה" בעמק בקשר למידה של ארמסטרונג.... הטכנאי הראשי של הקבוצה בטור דה פראנס של 2001 התבלבל לגמרי ששאלנו אותו על המידה של האופניים של ארמסטרונג. אבל נשבע שאני אוהב אותו (את הארמסטרונג וגם הטכנאי היה חמוד- מבולבל כזה)

וואלאק ,האגדה התבלבלה ?

אגדת שבט הפוסטל הנכחד מספרת שהמכונאי הראשי של פוסטל Julien Devriese מכהן בתפקיד שאמאן הציוד של נבחרות רכיבה בכל טור מאז 1963. ועל זה כבר נאמר "אם בארזים נפלה בלבלת מה יגידו שמנדריקי הקיר". בכל אופן כגולש הדיוט קראתי באתר טרק שהמידה של לאנס היא 58. (מודה ומתוודה, מה זה באמת חשוב
בברכת "אי אי אי מהבטן דווקא נורא כואב כשאת עושה לי שעווה" ונישבע שאני באמת אוהב את יאיר בן עמי, עודד

Dr Suess

New member
מתגלחים כדי להקל על המסאג'

בסוף כל יום מירוצים/אימון קשה. נסיתם פעם מסאג ממושך עם השערות? כואב...

למעלה