חברה, שאלה מוזרה קצת

• פותח הנושא tamax
  • פורסם בתאריך

tamax

New member
חברה, שאלה מוזרה קצת../images/Emo12.gif

אני בטוח שלא נתקלתם כאן בשאלה כזאת. אני מתכנן טיול למזרח (תאילנד, נאפל,סין ויפן) ורציתי לשאול אם ידוע לכם על Theme Parks (פארקי שעשועים) באיזורים האלה. אני יודע שביפן יש מלא אבל מה עם סין? ותאילנד שהיא ארץ מאוד מערבית אז אני מניח שיש שם איזה פארק או שניים. לא? מטרת הטיול היא ביקור במקומות חדשים ולמידת תרבויות שונות אבל יהיה נחמד לשלב איזה פארק או שניים... אז מה אתם אומרים, יש? ואם כן, ביקרתם בו? תודה מראש.

aviron

New member
תאילנד: בבקשה:

אז ככה: באיזור בנגקוק 2 פארקי-שעשועים: 1. עולם הספארי: מחוץ לספארי בעלי חיים מרשים ביותר יש גם מופעי בעלי-חיים ועוד. 2. עולם החלומות - פארק שעשועים עם מתקנים והופעות. 2 הפארקים בשום פנים ואופן לא במתכונת "דיסני-וורלד" באשר הם - אבל:נחמד. באיזור קו פוקט: לא יודע באם עונה על ההגדרה של "פארק שעשועים" - אבל ב"פוקט פנטסי" יש "מיין-רוד" - והחשוב ביותר : יש הופעת-ענק על במת-ענק בהשתתפות עשרות רבות של שחקנים/יות , בעלי-חיים, אילוזיות, לייזרים ומה-לא. אסור להחמיץ !!!! ובכלל: כל תאילנד הינה פארק שעשועים אחד גדול!! פה יש פילים, שם יש קופים, פה רפטינג על רפסודות-במבוק בנהר, שם קוקסינלים, פה זונות, שם נזירים, פה אננס, שם קו פיפי. זה לא פארק שעשועים, זה?

למעלה