חברה שאלה על הסרטים סיוט ברחוב אלם

pertal

New member
חברה שאלה על הסרטים סיוט ברחוב אלם

ויום שישי ה13..... ראיתי רק חלק מסדת סיוט ברחוב אלם וגם לא בסדר הנכון..... וקראתי קצת וכו ולא ממש הבנתי את ההיסטוריה... זתומרת של יום שישי ה-13 קראתי על אמא של גייסון וכה ועל זה שגייסון קם לתחייה מאגם כדי לנקום וכו..... אבל אם מישהו יכול לתת סיכום קצר קצת על ההתחלה אני אודה לו מאוד....דרך אגב הסרט הראשון הוא בערך משנות ה80?? והאחרון מהשנים האחרונות... לא?? חוץ מפרדי נגד גייסון..... ובקשר לסיוט ברחוב אלם..... מישהו יכול להסביר על פרדי קרוגר?? זתומרת איך הוא התחיל מה ההיסטוריה שלו.... האם הוא היה בנאדם רגיל ומה גרם לו להתחיל לעשות את זה?? וקראתי משהו בקשר לזה ששרפו את פרדי?? מישהו יכול לספר על זה?? והאם התמונה שראיתי שמראה אותו איך שהוא נראה פעם(עדיין רואים תוורידים והכל) ואיך שהוא נראה היום זה ההבדל בשריפה?? או שרפו אותו ממצב של בנאדם רגיל?? או שהוא נולד ככה?? ודבר קצת מוזר שקראתי הוא איך פרדי נולד?? אמא שלו עבדה בבית משוגעים ונסגרו ועברה........ אונס קבוצתי או משהו כזה?? או שפשוט בילבלו לי את המח?? אם אפשר קצת רקע וקצת תשובות לשאלות( הרבות :) ) אשמח מאוד ואודה לכם..... אני לא ממש ממש צופה אדוק בסרטי אימה אבל נכון כשאתם רואים את מאחורי הקלעים זה פשוט מוציא לכם את החשק לראות את הסרט?? או שנאי טועה?? זתומרת לראות לבד תמיד יפחיד.... אבל נגיד שראיתי בערוץ e את השחקן שמשחק את פרדי (משהו אינגווילד>....( זה קצת מוציא את החשק אבל רק קצת.... ודרך אגב הוא ממש דומה לו.... זתומרת נכון הוא משחק אותו וכו.... אבל המבנה פרצוף ממש ממש דומה ואני בכלל חשבתי שלפרדי שמים מסיכה ובגלל זה כל שחקן יכול לשחק אותו..... תודה רבה למי שיענה...

pertal

New member
ועוד שאלה או יותר נכון סקר קטן

למי לדעתכם יש את הפרצוף הכי מפחיד בעולם סרטי האימה?? (מן הסתם לא רק לגייסון ולפרדי.... (...... דרך אגב נראה לי שהראו פה בפורום תמונה של גייסון והוא מפחיד פחד.... (מפחיד פחד??... חח משפט נחמד) אז למי לדעתכם??

W4itch

New member
אני אנסה לעזור

אני אנסה להסביר טוב אז ככה... פרדי היה איש רגיל שפשוט חטף והרג ילדים קטנים אנשי העיירה גילו שזה הוא ושרפו אותו חיי בגלל זה הוא ניראה ככה פרדי שב לנקום בכול אותם אנשים ששרפו אותו (במשך 7 המשכים) כמו כן הוא יכול לנקום בהם רק אם הם מפחדיים ממנו הוא ניכנס לחלומות שלהם ומצליח לגרום להם להאמין שהחלומות כול כך אמיתים שהוא הורג אותם בחלום והם מתיים במציאות עכשיו ג'יסון אני לא ממש מכירה את הסיפור שלו אז אני אספר מה שאני יודעת בתור ילד קטן הטביעו את ג'יסון בנהר ויש לו פחד ממים (כמו שלפרדי יש מאש) הוא היה תמיד מציית לאימו ולכן הוא כול הזמן חוזר ונוקם באנשים שבאים לאותו לאותו מחנה באגם במיוחד במדריכם...(לגיסון יש 10 המשכים) ולא רואים מאחורי הקלעים לפני שרואים את הסרט עצמו יש לי כתבה שלמה על הסרט כאן בתפוז אתה יכול לקרוא אותה היא כתובה קצת יותר למעלה תחת השם w4itch מקווה שהצלחתי לענות על השאלות שלך אם יש לך עוד תשאיר לי הודעה

pertal

New member
אה אוקי ורגע אז כל הסרטים ש

ראיתי על פרדי הוא הרג פשוט אנשים "מסומנים" ?? זתומרת הוא הרג רק את האנשים שקשורים איך שהוא לאלא ששרפו אותו?? ולפני זה הוא פשוט היה איש רגיל חולה נפש?? אבל איך הוא מקבל את הכוחות העל טבעיים??ובקשר לגייסון..... לא ממש ראיתי את הסרטים אחד אחרי השני (אבל ביס לפעמים שבא להם הם שמים את הסרטים 1-4) הוא היה פעם ילד נורמלי?? וזתומרת הוא מת בנהר או שבעצם לא מת ופשוט גדל ביערות אם קראתי איפשהו בפורום פה נכון?? ובקשר לפרצוף שלו..... האם הוא דומה למפלצת לפי מה שראיתי?? או שהוא נראה כמו בן אדם רגיל?? או שבעצם התבלבלתי והוא כן מת בנהר וזה מה שהפך אותו למפלצת?? היו חומרים כימיכלים או משהו או שהתבלבלתי שוב?? תודה

pertal

New member
ודרך אגב לא דיברתי על מאחורי הקלעים

של הסרט עצמו.... זתומרת ממש צילום הסצנות וכו והכל... רק ראיתי איך השחקן שמשחק את פרדי ולפי מה שהבנתי משחק את פרדי בכל הסרטים נראה.... ואולי 2-3 סצינות גם עם קלי רולנד...

W4itch

New member
תדגובה לך

כן נכון הור הרג רק אנשים שקשורים לאלו ששרפו אותו... כן נכון הוא היה חולה נפש רגיל לפני הוא מת ואתה יודע כאילו נשמה רע מעונה מקבל כוחות כן גיסון היה ילד רגיל לחלוטין ואיך שאני יודעת הטביעו אותו בנהר והפרצוף שלו נהיה דוחה בגלל שאכלו אותו כול מיני דברים והוא גם נרקב כזה ואם אני לא טועה ניראה לי הוא באמת גדל ביער אבל אני לא עד כדי כך בטוחה הוא לא דומה למפלצת איך שזכור לי...

DoctorSatan

New member
לא הטביעו את ג'ייסון!

הוא טבע לבד באגם של קריסטל לייק בגלל חוסר ההשגחה של המדריכים שהתמזמזו באותו זמן. ואת פרדי לא סתם שרפו כי הוא הרג את הילדים אלא בגלל שהוא הצליח להתחמק מעונש בבית משפט וההורים של הילדים זעמו על כך והחליטו לעשות לו משפט יותר "הוגן".

pertal

New member
והוא מת??

זתומרת קראתי איפשהו פה שמישהו אמר שהוא חי ביערות לבד ושרד? ובקשר למשפט..?? ראו את פרדי כאיש רגיל בסרט הראשון?? או פשוט סיפרו על זה?? והוא מת מהשרפה הגיע לגהנום ובא לנקום באלה ששרפו אותו או משהו כזה?? ואיך הכוחות העל טבעיים?? להכנס לחלומות וכו... דרך אגב לפי הסיפורים שלכם הבנתי שבילבלו לי את המח - שהמראה של פרדי הוא בגלל מה ש"קרה לאמא שלו"......

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo58.gifלפרדי נגד ג'ייסון

אמרת שלא הטביעו את ג'ייסון, אבל ב"פרדי נגד ג'ייסון" רואים פלאשבק של הרגע שהוא טבע, ורואים שם שהילדים האחרים של המחנה דחפו אותו למים וכך הוא טבע....

W4itch

New member
נוו נכון

את גיסון זרקו הילדים לנהר ובגלל שהמשגיחים לא השגיחו והילדים לא עזרו הוא טבע!!!!!!!! ומה אמרתי את פרדי שרפו ההורים!!!!

LimiMimi

New member
זה לא מסתדר לי פשוט..

אם הוא טבע לבד למה ב'פרדי נגד ג'ייסון' מראים שהילדים הטביעו אותו?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif(ספוילר מעליי), ותגובה לספוילר

הוא טבע כי הוא לא ידע לשחות, ובעצם בפרדי נגד ג'ייסון הראו בפעם הראשונה את הרגע שהוא טבע, נכון? אז לפני זה לא יכולת לדעת מה בדיוק קרה.

xander55

New member
הסבר יותר מסודר ../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif

פרדי היה חולה נפש שאהב לחטוף ולהרוג ילדים קטנים, ההורים ברחוב אלם גילו את זה, אך פרדי הצליח להתחמק ממשפט עקב פירצה, ההורים החליטו לקחת את החוק לידיים ולשרוף את פרדי, הוא מת. בפרק השישי גילו המון פרטים על עברו, ביניהם העובדה ששלושה שדים מהגיהנום העניקו לו כוחות להכנס לחלומות של ילדים ולנקום את מותו, לנקום בהוריהם בכך שיהרוג את כל הילדים ברחוב אלם, נראה לי שהשדים מקבלים כתוצאה מכך כוח גם, אבל זה כבר לא חשוב, כך פרדי קיבל את כוחותיו. בפרק החמישי, מראים שפרדי הוא ממזר, אמו עבדה בבית חולים לחולי רוח, יום אחד היא נתקעה נעולה שם עם מאות של גברים, והם אנסו אותה, אי אפשר לדעת מי האבא, כי מלא אנסו אותה, והיא מתה בלידה אם אני לא טועה. אמו טובה ותמיד מנסה להחזיר את פרדי לגיהנום, היא לא תומכת בו או משהו כמו אימו המטורפת של ג'ייסון וורהס, והנה סיפורו. הרוצחת בפרק הראשון של יום השישי השלוש עשרה היא אימו של ג'ייסון, עד שכורתים לה את הראש. ומהפרק השני ג'ייסון מתחיל לרצוח. אמו של ג'ייסון שלחה אותו למחנה קריסטל לייק, שם הוא אמור לחיות כילד נורמאלי, מה שהוא לא, הוא נולד ילד לא בריא, כיוון שהמשגיחים לא שמו לב אליו הוא טבע, לכן אימו התחילה לרצוח כל מי שבא לאגם, כאמור, היא מתה, וג'ייסון, שבינתיים שרד לו ביערות והתחזק, חוזר בפרק השני ורוצח כל מי שבא לאגם, כדי לנקום את טביעתו ועריפת ראשה של אימו, קשה מאוד להרוג את ג'ייסון ועד שמישהו הורג אותו, איכשהו איזה שפוק מחיה אותו שוב, מקווה שעזרתי. ועכשיו עשיתם לי חשק ללכת לראות יום השישי השלוש עשרה.

pertal

New member
ואללה גייסון באמת ענק.... זתומרת

המבנה גוף שלו.... הוא משהו כמו 2 מטר ומשהו.... לא?? דרך אגב ההסברים פה סותרים אחד את השני..... מישהי או מישהו מעליך אמר שהפרצוף שלו נראה ככה בגלל הטביעה שכל מיני דברים אכלו לו את הפרצוף וכו..... אז איך הוא שרד??!?? וגם איך לא ראו שהוא שרד?? מה הוא היה מתחת למים משהו כמו שבוע או משהו כזה?? אז הוא צריך היה למות..... אז לא הבנתי.... הוא מת וקם לתחייה בעזרת האגם או נפל למים ושרד פשוט בלי איזה כח על טבעי שעזר לו....?

xander55

New member
גם וגם ../images/Emo129.gif../images/Emo58.gifג'ייסון

גם בגלל העיוות שלו וגם בגלל האגם, שכחתי לציין, תודה. לא יודע איך, אולי בגלל שהוא מעוות.

pertal

New member
אה ודרך אגב ראיתי תמונה אחת

שהיה לו גידול במח שהוא היה קטן... זה נכון?? כי אם כן.... הוא נראה שמה די מפחיד ומי שראה... הוא קצת מזכיר את הקרומגס מגולשים בזמן.... (התמונות מופיעות פה בפורום)

pertal

New member
אה ודבר אחרון.... מראים את פרדי

כאיש רגיל?? ואם כן האם רוברט אינגוולד משחק אותו??

למעלה